ГЕРБ работи на максимум за правителство с РБ и ПФ

OFFNews 18 декември 2016 в 12:18 7177 8

Снимка ГЕРБ - пресцентър

Цветан Цветанов.

ГЕРБ "полага максимални усилия", за да се изчистят различията с РБ и ПФ и да има консолидация за ново правителство, заяви пред БНТ Цветан Цветанов.

Сами разбирате, че ние не възприемаме управлението като някаква привилегия или като някакво удоволствие. Затова се отнасяме изключително сериозно, защото за нас управлението е отговорност. От тази гледна точка смятам, че положените усилия през последните две години дадоха добър хоризонт за страната ни, с икономически ръст, каза зам.-председателят на ГЕРБ.

Намираме изключително конструктивен диалог с ПФ. Мога да ви кажа, че както с Валери Симеонов, така също и с Краси Каракачанов, така също и с Волен Сидеров, който е част от обединените патриоти - мога да ви уверя, че всеки един защитава своите приоритети, които е разписал в своята управленска програма. Но ние трябва да правим тази политика, която може да ни обедини всички, и да знаем, че изпълняваме ангажимента на абсолютно всички и се стремим да задоволим капризите на всеки един, заяви Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ уточни, че ако има договорка за нов кабинет, министрите и министър-председателят ще бъдат допълнително уточнявани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

8

Нострадамус

18.12 2016 в 17:56

С КАСКАДАТА от КАТАСТРОФИ, които "сътвори" МУТРАФОНА Борисофф през последната година, и с тия които ежедневно създава с думи и дела, групировката ГЕРБ ще се свие до фамилна партия: Мутрата Боко, Затворника Цвък, ЛилитУ Дебело****ва, ЦаЦка Травестита и някой друг правоверен герберунгел с прогноза да се разпаднат като партията на Симеон Сакс'мафиотски до две, три години.

12236

6

News

18.12 2016 в 16:12

Нищо не си разбрал, драги! Боко танцува последен валс! Реформаторите (СДСто и червената кукувица) - също! Само,че тези "десни", дето с кражбите си така ни отвратиха, че не ни стресна дори опасността от влияние на Русия при избора на Радев, сега има вероятност така да ни вбесят, че на следващите избори всичките да гласуваме за Корнелия само и само да се отървем от Боко и крадливата му шайка! И никакви мажоритарни хитринки и пр, няма да спрат народния гняв! Вече знаем как става това! Пробвахме го и знаем, че работи.

12138

3

Окомер

18.12 2016 в 12:50

Това е добре за България.
Корнелия ще побеснее, следователно това което е добро за България е лошо за БСП и обратното

17156

2

aviatora

18.12 2016 в 12:36

УЖАС! ПРЕГЪРНАХА СЕ И С БОЛЕН СИДЕРОВ!!! ПАДЕНИЕ!!!

77927

1

El Commandante

18.12 2016 в 12:35

Гнусна работа са тея.
Народа ясно им каза че не иска да го управляват крадливи мутри, Баце обаче не пуска кокала: аз, аз АЗ СЪМ НАЙ-УБАВИЯ!

Повръща ми се от тея нещастници.