ГЕРБ одобрява Герджиков, готова е за избори и тръгва из страната

OFFNews 25 януари 2017 в 09:53 2413 2

ГЕРБ смята, че Огнян Герджиков е добър избор за служебен премиер, оценката изказа в парламента председателят на парламентарната група на партията Цветан Цветанов. 

"Досега за проф. Герджиков няма човек, който да се е изказал негативно. Смятам, че това е един добър избор", коментира  Цветанов.

Във връзка с решението на президента Радев датата на изборите на бъде 26 март, Цветанов коментира: „Това беше желанието на БСП, те го заявиха още в самото начало и няма как президентът Радев да не се съобрази с тях. Все пак той е излъчен от тях и те си приписаха цялата победа”.

Цветанов каза още, че партия ГЕРБ е напълно подготвена за избори. „В момента започваме подготовката за секторните политики. Февруари и март ще бъде съответното представяне на експертно ниво. Ще има възможност да посетим цялата страна и да представим както управленската си програма и секторните политики, така и чисто партийно да се мобилизираме за предстоящия вот. Убеден съм, че при един действителен сблъсък на идеи, на политически платформи и на управленски програми, българските граждани ще могат да направят правилния избор”, подчерта Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови