ГЕРБ набеди патриотите, че играят с Атака и БДЦ и искат да развалят пенсионния модел

OFFNews 30 ноември 2016 в 15:39 4073 2

Няма да допуснем мнозинство, което подкрепяше правителството 2 години, което сега се преформатира, да изнудва не само партия ГЕРБ, но и да променя икономическите политики в цялата държава.

Това заяви и председателят на на Бюджетната комисия Менда Стоянова от ГЕРБ,подкрепяйки думите на Цветан Цветанов защо ГЕРБ се отказва да подкрепя мандат за служебен кабинет, на която и да е политическа партия. 

Тя каза, че е обезпокоена от начина, по който се е водил дебатът за бюджета. 

"Обезпокоена съм от онзи наш партньор, който ни подкрепяше по политики две години, но сега е в нова конфигурация – с „Атака” и с едни Обединени земеделци от ПГ на БДЦ, всъщност се опитват да прокарат едни абсолютно популистки политики, чиито място не е между първо и второ четене на тези закони. Те се опитват да направят кардинална промяна, а аз бих казала да развалят пенсионния модел, който съществува вече много години в България”, подчерта Менда Стоянова.

По думите ѝ предложението за 300 лева минимална пенсия ще означава 1.6 млрд. лева да бъдат пренасочвани от данъци към ДОО, чиято цел е извличане на дивидент в една предизборна кампания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12038

2

косата

20.02 2017 в 12:31

Клета клетост ...

12078

1

Вал

30.11 2016 в 17:08

А един милиард за саниране може...щото 95% от тия пари ще си ги заврете из дупките... За лекарства и свещи да си ги изхарчите, продажни боклуци