Екипът на Слави: 115 депутати тъпчат народната воля, това е мръсна гавра

OFFNews 21 април 2016 в 23:14 7548 5

Снимка Сергей Антонов

115 депутати днес потъпкаха всички демократични норми. 115 депутати днес казаха, че народната воля няма значение, че те са господарите - недосегаеми, безотговорни и нагли. Това е мръсна гавра, заяви в четвъртък вечерта в "Шоуто на Слави" сценаристът Иво Сиромахов.

Това е най-долната точка на падението, до която е възможно да стигнат т.нар. народни представители. Днес стана ясно, че те изобщо не са "народни". Те са представители единствено на партийните мафии, те са слуги, на които им пука само за службата, заплатката и рушветите, коментира още Сиромахов.

Той уточни, че Слави Трифонов днес е във Видин - на среща с младежи и затова не води шоуто.

Истината е, че става дума за 3 решения: фалшивото задължително гласуване, референдумите да бъдат извън изборния ден и отмяната на единствената хубава промяна, която бяхме предвидили - избирателен район "Чужбина", това са решения, които ще имат наистина тежки последици върху развитието на страната, коментира лидерът на ДСБ Радан Кънев, който гостува в предаването.

ГЕРБ, БСП и ДПС са склонни да се коалират, когато става дума за интересите на "старата гвардия", каза Кънев.

Това е позорно решение на парламента, аз се чувствам изключително омерзен, добави Сиромахов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

5

Victimized

22.04 2016 в 10:16

Всяко нещо което може да научи българите да мислят като народ , да бъдат отговорни и да търсят отговорност е полезно . Не мисля , че парите похарчени за референдум са много , особено на фона на милионите потънали в държавни поръчки и депутатски джобчета . Лицето Трифонов беше първи приятел с Бойко и в политиката щяха да влизат заедно , подкрепени от Гоце , но Бочко разбра , че има популярността да си направи сам партия , и това беше препъни камъка. Но това не е важно днес , важно е да бъде помнено естествено , но този референдум ,колкото и спорен да е , трябва да бъде разглеждан като народен тест за държавност . Понеже ако след всичката тази гавра , народа не намери сила да поиска това което му се полага , то това означава , че народа не заслужава нищо по-различно от това което му се дава .

12656

4

Ваньо

22.04 2016 в 09:25

Трудно се слиза от сцена когато славата не е Богу.
ДП, например, трябваше цял народ да измами преди да се изкара бизнеса наяве и да се скрие в чужбина.

12011

1

михаил

22.04 2016 в 00:04

най-долното дело на модерната история - удар директно срещу народа!!
всичко досега беше като майтап сравнение с това. нали вече ви стана ясно, че тази зган само с кръв ще си тръгне!!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!