ЕНП се отказа от участие в изборите

OFFNews 05 февруари 2017 в 13:52 6601 3

Единна народна партия взе решение да не участва в предстоящите парламентарни избори на 26 март 2017 г.

Решението на Изпълнителния съвет е мотивирано от двуличието и разцеплението в дясното политическо пространство, което поставя симпатизантите в невъзможната ситуация да избират между свои. Публично декларираните цели и политики задкулисно се бламират от реални действия на кланово разделение по интереси. Това поставя в риск цялостното присъствие в парламента на представители на десния политически сектор.

„Единна народна партия отказва да бъде част от това разделение и братоубийствена конкуренция. Разцеплението е в манталитета на други партии носещи навици от началото на прехода. Гражданите рано или късно ще си дадат сметка за това задкулисно поведение и ще дадат оценката си за него“, заяви зам.-председателят на ЕНП Емил Мечикян.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9004

3

bluestones

05.02 2017 в 15:07

Браво! Правилно!
Тези избори са финалният номер в цирка на кукловодите.
Сега десните ще по работят за ГЕРБ.
На ЕНП мястото им не е там.

42249

2

Denis Rizanov

05.02 2017 в 14:15

Майсторство на перото!
Поздравления за списващия. Иска се особен талант да "звъртиш така нещата", че да изглеждат максимално европейски и по никакъв начин свързани с едно оядено ... като магистъра по "Продуктов маркетинг", капон. Тая ... си кръсти шайката така, както хилядите нпо-червей използват думата "Институт" в името на псевдоорганизацийките си, създаден с едничката цел - цоцане на грантове от шорош и държавния американски фонд.