ДСБ пита премиера за "Нощните вълци" на Путин

OFFNews 30 юни 2016 в 17:06 8999 20

Демократи за силна България викат премиера Бойко Борисов в парламента, за да отговори на въпроса каква е политиката на страната ни, която чрез МВР и ДАНС се грижи за обществения ред, опазвайки „Нощните вълци“ на Путин?

Радан Кънев, Атанас Атанасов и Борис Станимиров канят премиера в парламента, за да отговори на въпроса „Каква е общата политика на правителството, което чрез МВР и ДАНС да опазва групи с паравоенно поведение?“.

„Близостта на тази група с руския президент Владимир Путин е широко известна. Формалната и основна цел по време на пътуването на въпросната група - обединение на славянския свят, предизвика разнопосочни реакции и в българското общество и вече има сблъсъци в Бургас“, обясняват от ДСБ.

Не е допустимо двама от протестиращите срещу „Нощните вълци” да са отведени от полицията и да бъдат съдени по бързата процедура за хулиганство.

В същото време представители на пара-военните организации, които са агресивната страна в конфликта не са задържани.

„Има ли различно отношение от страна на МВР към участващите в този инцидент в случая?“ - питат още от ДСБ.
Според тях е неприемливо хора с маскирани лица и камуфлажни униформи, с нашивки с българското знаме и надпис - „Народна република България“, да бъдат агресивни и да защитават чужди политически интереси.

Междувременно общинските съветници от групата на Реформаторския блок в столицата настояват в писмо до кмета Йорданка Фандъкова да се забранят мероприятията в София на „Нощните вълци“, известни като мотористите на Путин.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11827

20

Victor Dachev

01.07 2016 в 13:48

Професор Балкански, ми така е, колко мислиш ще издържи толериранеот на мутри в униформи, биещи хора които не харесват група мотористи на харлита, идващи от Истамбул и водени от бивш гей-активист? И тия хора сигурно ще пипат брави и чешми по бензиностанциите тук...

12172

19

Cherrie

01.07 2016 в 13:48

Предпочитам парад на рокерите от Русия, отколкото гей парад от Америка.

12172

18

Cherrie

01.07 2016 в 13:46

ДСБ са абсолютни смешници, откога бандеровските отрепки от Окрайнината ще се разпореждат на територията на България? Да си ходят в Руините, там да врещят. И ДСБ комунетата да се сетят,че забраняваха техните дедовци от БКП.

12884

15

Nimart

30.06 2016 в 22:56

Не съм робот,както искате да доказвам, че не съм такъв/робот/, когато гласувам на вашия сайт "Долу всички БКП-та по всички Земни кълбета"!

63994

14

Red or Dead

30.06 2016 в 20:26

“““““.....Айде концентрирайте се в по-важни теми.....“““


Амчи те только и туй правят, повтарят кат папагали заповедите на ГОСПОДАРИТЕ си......при тях няма засечени мисловни функции....
Ако си спомняш преди години бяха хит едни папагали/играчки с батерии.....кажеш нещо и те веднага го повтаряха......е тогава в далечната 97 год. братския китайски народ ги измайстори, и ги кръстиха по-късно ДСБ(дерьма съсипали България)....интелигентно момиче си и виждам веднага схвана посоката на мисълта ми, та точно в онзи период баш папагала на ятото-наричан “незнайно“ защо “командира“, взе, че се обиди на ТОГАВАШНИЯ НЕматрЯл, че му би ЗДРАВ шут......и цели 2 години мълча кат комунист на разпит, е той има опит все пак, дългогодишен труженик на партията наша......то КОЙ ли от тях не е де...я комуне, я ДОНОСНИК..........айде да не разводнявам, ти ме разбра още в началото....

12656

13

Ваньо

30.06 2016 в 19:29

Цъкачите, искам предното ми мнение да го нацъкате така, че плюсчетата и минусчетата да са в съотношение като резултатите от Брекзита.

26179

12

ELPIDA

30.06 2016 в 19:07

Вярвам в искреността на идеята и посланието на "Нощни Вълци" - единство на славяните и всите православни християни

Не приемам агресията на националистите,както и забрана за мероприятията на руските рокери не само в София,а в цялата страна.За пристигането им бе обявено давньiм давно,което предполага,че полицията ще опази реда и спокойствието на хората.

12132

11

Boba Fet

30.06 2016 в 18:42

Толкова слаба държава сме, че някакви некъпани рокери са заплаха за националната сигурност....
 
X

Подкастът на OFFNews