Читателите на OFFNews очакват изненадващ кандидат на ГЕРБ за президент

OFFNews 31 май 2016 в 14:17 4478 2

Според по-голяма част от читателите на OFFNews ГЕРБ ще има изненадващ кандидат за президент. Нито едно от имената, които вече са спрягани като възможни предложения не е получило сериозна подкрепа пред другите в анкетата ни.

Това показват резултатите от анкетата, в която попитахме "Кого ГЕРБ ще издигне за президент?". Възможните отговори бяха Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Димитър Николов, Маргарита ПоповаТомислав Дончев, Петър Москов, Румяна Бъчварова или "някой друг".

36.24% от гласувалите са посочили, че кандидатурата на ГЕРБ за държавен глава ще е някой различен от изброените. На второ място се нарежда Томислав Дончев (15.54%), а веднага след него е премиерът (15.26%). Маргарита Попова пък се нарежда трета с 12.32% от гласовете на участвалите в анкетата.

Преди две седмици настоящият президент Росен Плевнелиев обяви, че няма да се кандидатира за втори мандат по лични причини. Той даде изявление в президентството, след като ДСБ го призова да се кандидатира като независим кандидат. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

2

Red or Dead

31.05 2016 в 17:30

Слугите на Боко в Нова телевизия, същите, оназ Анка и онзи Викторчо, хич и не посмяха да попитат Тиквичко – ще издига ли кандидатурата на Кристалина за президент. Да видим, дали у родните медии ще се намери един смелчага, който да запита Кристалина Георгиева два въпроса:
1. Готова ли е да бъде издигната за генерален секретар на ООН от името на Албания и защо продължава да не декларира подкрепа за официалната българска кандидатура на Ирина Бокова?
2. Ще се съгласи ли Кристалина да е кандидат за президент, издигната от Инициативен комитет, който да получи бързо подкрепата на прокапалия от далавери и шуробаджанащина Реформаторски блок.
И още нещо, онзи фейсбукар Рамадан Кукунев, що не си признае, че има нареждане да работи за кампанията на Сталинка, пардон Кристалина.