Борисов: След Брекзит много англичани ще искат българско гражданство

OFFNews 24 юни 2016 в 18:28 16159 15

„Много англичани се чудят как да се върнат обратно в Англия. Така че проблемите са за Великобритания, не за нас. Ще искат сигурно гражданство – ние сме отворени, добре дошли са”.

Това заяви Бойко Борисов в Кубрат цитиран от "Фокус", като добави, че цял свят се дели и се говори за въоръжаване, а "тук ме питат само за пенсии и за асфалт".

„Никой не ме пита за кораби и самолети”, заяви премиерът.

Той беше на посещение по случай откриването на многофункционална спортна зала „Кубрат” на стойност 3,4 млн. лв.

Сградата е двуетажна и е висока почти 13 метра. Трибуните на спортния комплекс са предназначени за 470 зрители. Има осигурени отлични възможности за провеждането на състезания по хандбал, волейбол, баскетбол, борба, бокс, спортна гимнастика, акробатика, вдигане на тежести и тенис на маса. Към залата са изградени и необходимите допълнителни помещения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13340

15

Blagodatka Dushanova

25.06 2016 в 20:55

Този наш "европеец"няма ли си друга работа ,та по 3 пъти на ден тича да открива спортни зали,градинки ,асфалтови пътища дълги 20-30 метра,някоя детска площадка...омръзна ми вече да го гледам и слушам.Всъщност вече нито го гледам,нито го слушам...и ако на следващите избори успеем някак да спрем герберите да не лъжат в протоколите ,да не купуват гласове...може и да успеем да се отървем от тая чума "герб"и нейния ШЕФ,който говори само глупости и лъжи...затъваме в дългове,икономиката едва крета,селското стопанство и то е в "дупка",а той говори колко ни е добре...нямаме пари ,а той се гласи да строи отново Белене!Пълен шаш!

12439

13

Данаил Минчев

25.06 2016 в 18:48

„Никой не ме пита за кораби и самолети”

Няма смисъл да питаме Борисов за самолети. Ето защо:

http://offnews.bg/news/Politika_8/Ofitcialno-pravitelstvoto-niama-da-kupuva-novi-iztrebiteli_625317.html?ref=recomen d

10499

12

Арго

25.06 2016 в 03:55

Той Боце може да е глупав, ама премиер. А ти се мислиш за много умен, че и чак така си се кръстил! Нали знаеш на такива хора как им викат?

Пък умрелия до вчера две приказки не можеше да каже, ни сополя си да избърше, днес вече краде от д-р Филипов и се има и той за ноо умен разбираш ли:))))
Говедото си мисли, че всички са говеда и не забелязват нищо.....ха ха ха. Деа умниците ви:))))

18551

10

Нострадамус

24.06 2016 в 20:03

След Брекзит много англичани ще искат българско гражданство, a също така и да станат членове на ГЕРБ за да си повишат стандарта на живот!

63994

9

Red or Dead

24.06 2016 в 20:01


Баце,....гоУем си, казвам ти:):):)

Не си....ТЪП кога си мълчиш....САМО:):):)...ама и тогиз ми тъпееш, ама по-лекинкУ някак си......

Абе що не споделиш за големия наплив на черноморието бре баце, ма то няма къде да падне стотинка от народ...руснаци, британчета, румъняска.....народ, нарооод....пясък чак се не види, еле пък на СънитУ бийч вчера беше невероятен наплив, имах чувството, че целия свят се беше изсипал там:):):).......няма такъв смех, в едни от най-горещите дни, по плажа имаше САМО спасители, пред които аз изглеждах като....АПОЛОН:):):)

Апропо баце, те англичаните....БЯХА тука, но ти баце и....ТЯХ изгони, те за разлика от нас има къде да се върнат, и не са свикнали да се гаврят с тях ежедневно ТВОЯТ електорат....баце....понимаеш.......иде Видовден и за теб......баце.....този път пощальона ще позвъни ......2 пъти...за да го....чуеш..