Борисов: Опорна точка на БСП е, че ще им дам президентския вот

OFFNews 03 ноември 2016 в 15:33 7510 6

Една от новите опорни точки на БСП е, че „сме се разбрали, едва ли не, да им дам президентските избори и след това да направим широка коалиция“. „За съжаление, това се разпространява много от нашите приятели в дясно. Затова още веднъж искам да кажа – нито с БСП, нито с ДПС ще управлявам. Ще станем опозиция. 

Това заяви премиерът Бойко Борисов в Шумен. Разбира се, това ще е фатално или много тежко за държавата. Вече сме го изтърпели и знаем много добре какво ни очаква. Знаем точно какво ще се случи. Макар че на тях ще им е много по-лесно първите 6-7 месеца, защото има много пари във фискалния резерв. 13 млрд. лв. ще ги похарчат и след това пак ще почнем от нулата да възстановяваме“, каза още Борисов, съобщиха от "Дондуков" 2.  

Премиерът даде като добър пример направеното от правителството в Шумен – пречиствателни станции, пътища в целия регион, спортни зали. По негово разпореждане министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще посети старческия дом в Шумен, който ще бъде ремонтиран по „Красива България“. Отпуснати са 200 000 лв.
„Направени са много инвестиции тук. А на целия регион съм обещал да направим магистрала „Хемус“. Трите лота започват и докато не я направим, няма да мирнем“, каза министър-председателят. Това ще стимулира инвестициите в региона. „Убеден съм в това и ще работя с цялата си енергия. Знам, че ще стане, а и хората ми вярват, че мога и това ще направим като правителство“, добави той и изтъкна, че се очаква още четири завода да бъдат открити в Шумен от различни компании, като през април ще заработи първият.

Премиерът отново потвърди обещанието си към кмета на Велики Преслав за осигуряване на средства за изграждане на ВиК мрежа. „На всеки, който е дошъл, сме помогнали. А на него съм му обещал, нека да прати проект. За водоснабдяване и канализация в 21 век навсякъде даваме“, каза той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13056

2

Какавидков

03.11 2016 в 17:40

Очевидните изводи Тайката на балотаж ли?
Точно 5 или 6 чифта очила през които сте гледали очевидните изводи ще свалите в неделя вечер.
 
X

Да помогнем на украинските деца!