Бойко няма да ходи във Видин, така че няма как да има глоба, ако не го чакаш

OFFNews - Видин 08 септември 2016 в 14:21 7617 2

Една очевидно пресилена "новина" взриви Фейсбука днес сутринта. В нея се казваше, че чиновниците в общинската администрация и общинските предприятия са заплашени с 27 лева глоба, ако днес не отидат да посрещнат Бойко Борисов на площада.

Решихме да проверим има ли нещо вярно в това.

Няма да коментираме неща, които не отговарят на истината, беше лаконичният отговор на Община Видин. Все пак от общината се изкушиха да добавят, че няма как да има организация за посрещане на Бойко Борисов, след като се знае, че той няма да дойде.

Във Видин днес на посещение отиват министрите на туризма Николина Ангелкова и на спорта Красен Кралев. Те дори няма да са на площада, а ще кацнат с хеликоптер направо на стадиона. Там звездата на Реал Мадрид от 80-те години Емилио Бутрагеньо ще открие спортна школа, която е част от веригата спортни училища на испанския гранд.

"Новината" за задължителното посрещане на Бойко Борисов има заплетена предистория, научи OFFNews. В първоначалната програма наистина е имало идея заедно с Ангелкова и Кралев във Видин да дойде и премиерът Бойко Борисов. Активисти на БСП решили, че това е перфектният момент да протестират срещу един незапочнат още проект за реконструкция на градския площад. Но тъй като се съмнявали, че ще съберат хора, пуснали слуха, че присъствието на площада е задължително, за да се събере повече народ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15256

2

mendi

08.09 2016 в 15:01

Е значи са с по 27 лвеа назад по условие :) Щом не са дочакали Боко айде по една глобичка да им дойде акъла :) Дрогия път ако не искат да ги глобяват да вземат да го поканят и него :)

20374

1

Стринка Минка

08.09 2016 в 14:34

Като няма новина, създай си новина.