Бареков поиска връщане на смъртните присъди

OFFNews 23 ноември 2015 в 14:38 4600 14

Евродепутатът Николай Бареков

Евродепутатът и лидер на ББЦ Николай Бареков призова правителството да промени Конституцията и да бъде въведено отново смъртното наказание.

В писмо до управляващите Бареков предлага четири стъпки в борба с ислямския радикализъм и тероризъм в България.

„Европейската концепция за мултикултуризъм се провали. Днес сигурността на всяка една страна член на Европейския съюз е застрашена. Дълг на правителството е незабавно да изработи механизъм, който да се противопостави на ислямския екстремизъм“, категоричен е евродепутатът.

Бареков се обяви за незабавно връщане на смъртното наказание в случай на тероризъм и организиране на физическа заплаха за живота и здравето на повече от един гражданин на ЕС. Предлагам това основно по две причини - заради терористичните атаки и заради влизането на нелегалните емигранти, които се превръщат в ходещи бомби, заяви той.

Друга стратегическа стъпка, която Бареков предлага е незабавна забрана за строеж на нови джамии в България и ревизия на всички досегашни, извършващи подривна ислямистка дейност. Според него трябва да бъде въведена забрана за религиозна дейност извън одобрените от Дирекцията по вероизповедание места. Всички европейски държави, в които има мюсюлмански диаспори или малцинства, са поставени пред опасността от безредици на религиозна почва и масово разпространение на тероризма.

Евродепутатът поиска и незабавно уволнение на министрите на МВР и на отбраната, които с бездействието си застрашавали живота и здравето на българския народ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!