Бареков: Страхувам дебелобузи лелки около Борисов, те ме облайват

OFFNews 20 май 2016 в 10:36 9915 13

Снимка Фейсбук на Бареков

Не знаех, че страхувам дебелобузите лелки около г- н Борисов. Страхувам ги, а те ме облайват отдалеч като наплашени помиярки. Време е да си ходите, скъпи лелки социоложки и партийни секретарки. 

Това написа евродепутатът Николай Бареков на страницата си във фейсбук по повод коментар на вътрешния министър Румяна Бъчварова в дебата за присъждането на орден "Стара планина" за принос в културата на Нешка Робева. "Ако критерият за духовност и човешка висота е да познаваш Ванга и говориш от нейно име дори и след смъртта й, или да си бил на сцената редом до Николай Бареков, за да облъчваш дошлите да гледат танц с най-пошлата политика в последните години, аз нямам нищо общо с такава духовност. По този критерий предпочитам да съм бездуховна", заяви Бъчварова. 

Коментарът на Бареков(без редакторска намеса):

Краят на един режим настъпва, когато гаулайтерите му посегнат на интелектуалния елит. Отчаянието в Борисовите редици е толкова голямо от собствената им пошлотия и некадърност, че техният флагман - нелепата вътрешна министърка започна с истеричния пиар. Оправиха държавата (баталясаха я) и се захванаха с мен и Нешка. Явно направиха истински капан за наивници, ужким награждавайки своя опонент с орден с благородния глас на всеопрощаващия враговете си премиер-слънце!

Евтинджос та дрънчи на тенекия! Другарката социоложка, която преди да стане душеприказчик и министър, цял живот работеше на граждански договор с bTV - мереше рейтингите на такива като мен и Слави. Сега се захвана да дава оценки на Нешка Робева.

Щеше да е комично, ако не беше тъжно. Явно такива като мен и Нешка продължават да страхуват кохортата гербаджийски подлоги и техните главатари дори и на сън. Не знаех, че страхувам дебелобузите лелки около г- н Борисов.

Страхувам ги, а те ме облайват отдалеч като наплашени помиярки. Време е да си ходите, скъпи лелки социоложки и партийни секретарки. С моята политика не се занимавайте, защото тя няма нищо общо с некадърната ви крадлива пасмина. А когато Нешка беше в Русенския комитет, бащите ви бяха слугите на БКП, вашият протестърски плам се изразяваше в чинно следване на комунистическия модел за развитие на бъдещия партиен секретар.

Времето само ще докаже правотата на моите идеали, които временно бяха смачкани от тлъстите задници на такива като Бъчварова и подобните й, но скоро ще дойде Видовден. Страхът от този час за разплата ги прави кресливи. А пошлотията и простотията от евтиния пиар на тези ментета излиза на показ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

10

Лопе де Вега

20.05 2016 в 14:04

Страхуваш баба ми, въшльо. Отивай да обличаш бела риза. Ризата да се белей, перчема да се ветрей, нали все те убиват, колят, нападат. И после - що псуват българите? Еми ето заради такива.

Поздрав!

11841

9

трафоПОСТ

20.05 2016 в 12:50

Бареков, какво страхуване, какво внимание, не разбра ли, че пускане на казанчето е единственото отношение, което имат българите с теб.

17439

7

мнение от IP

20.05 2016 в 11:53

Къде към Нешка Робева се лепваш пък ти бе! Егати кърлежа!!!! Ей, няма отърване...

12415

5

Ани

20.05 2016 в 11:37

Костинбродският глашатай - нагъл и прост внук на кольо Л@йното, който се има за повече от раздънкана прислуга евтинджос?!
А "час за разплата" звучи като нов пуч?!

8359

4

ОФчар

20.05 2016 в 11:35

Ся някоя Лелка ще почне да го страхува за живота му и ще се разквичи от ужас.