БСП "няма драма" с отстраняване на тримата им бивши министри

OFFNews 18 октомври 2016 в 16:50 4460 7

БСП няма драма с отстраняването на тримата министри от ръководните постове в енергийните дружества. Става въпрос за тримата министри Румен Овчаров, Петър Димитров и Асен Гагаузов. 

Според реформатори и тримата министри са съпричастни към загубите, които страната ни търпи заради проекта АЕЦ "Белене". Тримата депутати - реформаторите Петър Славов и Мартин Димитров и гербаджията Методи Андреев, отправиха въпрос към вицепремиера Томислав Дончев как е възможно тримата министри, които са съпричастни за реализиране на схемата „Белене“, за която страната ни ще плати 1,2 млрд. лв., все още да заемат ръководни постове в големи държавни дружества. 

Днес Министерство на енергетиката ги отстрани официално от постовете им. 

Нямаме договорка с Бойко Борисов за наши назначения във властта и във фирми", категорична е Нинова. тя каза, че предполага, че смяната на тези министри е именно сега заради засилената опозиционност на БСП напоследък и заради предложението на лявата партия да се създаде временна анкетна комисия, която да разследва картел на горивата. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12001

7

Севтопол

19.10 2016 в 11:22

Те казват по какви причини ги отстраняват,обаче Корнела не коментира тези причини,а назовава свои,по-така предизборни,като за по-прости хора.

12017

2

Кулин бан

18.10 2016 в 17:37

Я, на Корнелия ѝ уволнили овчарчето, ха-ха-ха…