Аз президент? Не ме понижавайте, обиди се Борисов

OFFNews 22 септември 2016 в 19:58 9793 14

А защо искате да ме понижавате? С този контра въпрос премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос дали е възможно самият той да е кандидатът на ГЕРБ за президент в интервю за австрийската обществена телевизия ORF, взето от журналиста Атанас Малеев.

Премиерът твърди, че ГЕРБ не са обявили кандидата за изборите, насрочени за 6 ноември, защото управляващата партия искала да осигури спокойствие на сегашния държавен глава Росен Плевнелиев, става ясно от интервюто, цитирано от bTV.

Упоритите слухове сочат, че ГЕРБ ще издигнат кандидатурата на столичния кмет и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова въпреки категоричното й нежелание. Че ще бъде издигната жена каза друг от зам.-председателите на партията - бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, който увери, че тя ще спечели още на първия тур, при това с голяма преднина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

13

случайно прочетох

23.09 2016 в 11:47

Що за премиер може да е лице, което не уважава държавността в страната и уронва авторитета на държавна институция?
Това изказване не подлежи ли на съд?

"Чл. 146. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго в негово присъствие, се наказва за обида с глоба от хиляда до три хиляди лева. В този случай съдът може да наложи и наказание обществено порицание."

Плевнелиев и президентската институция няма ли да го съдят?

77927

12

El Commandante

23.09 2016 в 10:20

Отчайваща работа приятели, истина ви казвам, просто не знам какво трябва да се случи за да се разкара от властта тоя дебил...

7506

11

Рапонът е всенароден любимец в Кенефистан печелил куп избори и може да си прави и говори каквото иска.
Матрялът винаги е очарован!!

20699

10

Новак

23.09 2016 в 07:28

7, за ЦвЦв и компания няма нужда от личности, дебати, визии, програми и т.н отживелици. Те вече са попълнили изборните протоколи и след някой и друг ден ще ни кажат и точните резултати чрез няколко "социологически" агенции. Просто в момента уточняват само сценария на шоуто наречено "избори".
Лошото е, че вече и мат'ряла няма нужда (и не търси) личности, визия, програми - има нужда само от малко кинти да отиде до Гърция на море. А ако се и постне във ФБ от някой плаж или таверна щастието е пълно. И изобщо преходът завърши - намерихме си новия Бай Тошо и бандата комунисти около него.

20699

9

Новак

23.09 2016 в 07:00

Още с назначаването на Плевнелиев този Тиквар унищожи Президентската институция. С този цирк "кандидатура на ГЕРБ" Боко обезличи предварително следващия държавен глава, а сега направо си го и казва.
Не знам след колко време, но със сигурност ще дойде момент когато ще се разбере колко много този глупак е съсипал държавността в България. Само се чудя на тези, които подскачат и се мазнят около него - някои от тях (много малко ) изглеждат свестни хора. Как би желала например Фандъкова да е президент след като в масовото съзнание беше набито, че Президентът не е личност а пионка подчинена на главната мутра?
Както се казваше в един прекрасен български филм "Началникът на обущарите също е обущар" та и сега може да се приеме, че "кандидатурата на мутрите също е мутра".

12738

7

Mr Hivaga

22.09 2016 в 23:51

'бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, който увери, че тя ще спечели още на първия тур, при това с голяма преднина.' Те изборите ще са след има няма 40 дни :) те предполагам към 3-4ти ноември ще обявя иделно за ден-два ще мобилизира 51% от гласуващите. Кога ще има дебати, кога ще има време за идей да видим какво точно ще прави ? или тези неща не са важни ще прави както сегашния каквото му се каже :)

11751

6

Big Smile

22.09 2016 в 22:13

Ами Фандъкова ако случайно спечели, ТОЙ как ще я тупа по главата на прес-конференцията? Ще и развали прическата! За това умните глави в ГЕРБ ще изберят някой плешивец!
Гого Лозанов отново няма късмет...
Viva Armani!