Атанас Атанасов: Борисов казва кога парламентът да работи

OFFNews 14 октомври 2016 в 12:13 4770 3

ГЕРБ съгласува с премиера Бойко Борисов дали парламента да работи и дали да има заседание - за това се възмути депутатът от ДСБ Атанас Атанасов.

Мнението му е следствие от изказването на депутатите от ГЕРБ, че все още не са решили дали ще се регистрират при следващо заседание на парламента и "това трябва да се съгласува". 

По думите му не може Министерски съвет да работи, а парламентът не. "Борисов да обяснява там, че е спасителят на нацията, а Народното събрание да не работи", възмути се още Атанасов.

Депутатите от Реформаторския блок дадоха изявление, в което казаха, че са поискали от опозицията, ако има извънредно заседание, в дневния му ред да влязат и промените в Изборния кодекс, както и разследване на сделката за АЕЦ "Белене". Но тъй като от БСП не са съгласни с второто им предложение, реформаторите не са се подписали в подписката, организирана от лявата партия.

От Реформаторския блок са категорични, че българският парламент трябва да работи, но също коментираха, че е превърнат в трибуна за предизобрни изявления от страна на опизицията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12530

3

синя сова

15.10 2016 в 12:03

Като я карат така,да разпуснем парламента!Многоръкият ШИВА и така си взима решенията сам.Когато има в петък "Парламентарен контрол" и ако има въпроси към премиера,той идва ,застава на трибуната и вади листчето,там му е написан отговора,прочита го и слага листчето в джоба,след което веднага излиза!Без право на допълнителни въпроси.Той не дава отчет пред Народното събрание за политическите си действия,които предприема!Той не иска разрешение от Нар.събрание ,ако е решил да посредничи на ердоган и Европейския съюз!Няма нужда от народните представители,борисов ще се справи вместо тях!И без това не е запознат със законите и не ги спазва!

18551

2

Нострадамус

14.10 2016 в 12:50

Групировката ГЕРБ има цял арсенал от мафиотски похвати, когато трябва да се омаскари нещо.

29585

1

Izalina

14.10 2016 в 12:29

Думичката "работи" все повече се изпразва от съдържание напоследък.