Александър Симов, БСП: Местните структури ни изиграха лоша шега

OFFNews 04 април 2017 в 21:37 10948 4

Новоизбраният депутат от БСП в Кърджали Александър Симов разкри в предаването "Свободна зона" по ТВ+ защо партията му е получила по-малко гласове от ГЕРБ на парламентарните избори.

Според него причината затова е, че местните структури на Столетницата са й изиграли лоша шега.

"Сега структурите на БСП са в тежко състояние поради много причини. Все още има последици от това, което наричахме феодализация на тези структури, тъй като БСП можеше и да изчисти своя образ на национално ниво, но на местно хората свързват политиката на БСП с лицето на втръсналия до болка местен лидер, който за 20 и няколко години успя да се заплете в безброй схеми", заяви Симов.

Според народния представител БСП ще трябва тепърва да решава този проблем.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12579

4

green

05.04 2017 в 07:03

Прав е! Но не е ли пак евтин ПР. По селата разчитате на шепа изключително възрастни хора, които за малко внимание / почерпка с локум при "кметицата" / гласуват за вас, защото просто не знаят друга партия.Другите ви гласоподаватели по селата са местни и приходящи роми. Е как искате да имате последователи.А дали се променихте...ами не!!! Казахте "хоп" ама не скочихте!!!

11058

2

piton

04.04 2017 в 22:11

Колкото и слаб журналист и мислител да е Симов, тук е прав! Не е лесно с нискоинтелигентни лидер и партийци, и със застаряващ електорат!