Vivacom се извини на жената, подведена да подпише 2-годишен договор

Александра Маркарян 01 октомври 2013 в 16:27 8159 7

БТК (Vivacom) е собственост на КТБ и руската VTB Bank. Снимка: klassa.bg
БТК (Vivacom) е собственост на КТБ и руската VTB Bank. Снимка: klassa.bg

 

Vivacom се извини на Раиса Гигова, която е била подведена от служители в офис на компанията да подпише нов, двугодишен договор при положение, че е имала безсрочен договор.

"VIVACOM не толерира непрофесионално отношение към клиентите. Ние ценим обратната информация, която получаваме от своите клиенти и съгласуваме своите действия с цел подобряване на вътрешните си процеси и по-добро обслужване.

Моля, приемете нашите извинения, ако сте изпитали неудобство при обслужването Ви", се казва в писмото до Раиса Гигова и дъщеря ù Миглена, с копие от което OFFNews разполага. То е подписано от Мария Димитрова, супервайзор обслужване на клиенти.

Случаят стана публично достояние след жалбата до Vivacom, която Миглена Гигова препрати до OFFNews. В нея тя описва как служители на Vivacom многократно са се обаждали по телефона на майка ù, като твърдели, че договорът ù изтича и задължително трябва да сключи нов. На място в офис на компанията служител е казал на жената, че за да получи информация за договора си, трябва да се подпише. Така, без да знае и без да иска, жената подписала нов двугодишен договор. По-късно разбрала, че всъщност договорът ù не е изтекъл, а е бил безсрочен.

При опит да направят възражение на място двете жени - Раиса и Миглена - са били обиждани от същия служител на Vivacom.

"От страна на Vivacom са предприети действия за изясняване на случая и подобряване на обслужването", се казва още в писмото. Все още обаче няма яснота за това какво установила проверката и какви ще са последствията от нея.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!