"Тест драйв" с 258 км/ч по междуградски път (видео)

Симона Костадинова 21 април 2015 в 11:53 22835 21

Поредно видео на шофьор, който тества възможностите на автомобила си за максимална скорост, се появи в интернет. От кадрите става ясно, че собственикът на Ауди вдига 258 км/ч по междуградски път, където ограничението е 90 км/ч. Видеото беше изпратено от читател на OFFNews.

В социалната мрежа Facebook са публикувани два видеоклипа, на които шофьор и неговия спътник се "забавляват" като застрашават не само своя живот, но и този на хората в околните автомобили. За щастие безотговорното им поведение се разминава без инциденти.

В първото клипче безотговорният шофьор вдига 220 км/ч, а във второто - 258 км/ч.

Видеата са качени в края на март месец от Стилиян Симеонов, като най-вероятно той е шофьорът от кадрите - във видеото се чува, че пътникът до него се обръща с думите: "Стилияне, не си лош".

В другото видео пък, пътникът, който явно не си дава сметка, че заснема грубо нарушение на Закона за движение по пътищата, нарича случващото се "тест драйв". 

Шофьорът пък казва на мъжа до себе си, когото нарича "Боби", да доближи телефона до километража, за да се види с колко кара - ясно се вижда, че стрелката сочи около 260км/ч.

"Покажи им Боби, покажи на тия хора какво правим", подканва шофьорът към снимащия.

"Ние сме вече на 255 км/ч, дори правим 258 км/ч. Как изглеждам, много ли съм се притеснил?", пита иронично безотговорния мъж, който рискува живота на спътника си.

Въпреки че двамата видимо се забавляват, пътникът проявява разум и когато вижда, че колата наближава завой подканва шофьора да намали скоростта.

Това е поредният случай на шофьор, който очевидно се чувстват безнаказан и заснема на видео грубото нарушение на закона, което прави.

Ето ги видеата, качени от Стилиян Симеонов във Facebook:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!