Внук на Цар Киро с клип с 320 км в час по магистрала "Тракия"

ОFFNews 27 юли 2016 в 20:19 20589 2

Снимка Facebook

Ангел Рашков.

Внукът на ромския бос Цар Киро - Ангел Рашков, публикува във Фейсбук профила си видео, на което се вижда как шофьор кара автомобила си с 320 километра в час по магистрала "Тракия", съобщи "Нова телевизия".

Оттам допълват, че момчето е заявило, че видеото не е негово, ами е намерено в интернет, но въпреки това го изтрива няколко часа по-късно.

От видяното става ясно, че шофьорът на скъпата кола снима с телефона си, докато кара през нощта, надул чалгата. От телевизията не са намерили Рашков за коментар, но оттам допълват, че той често публикува видеа с гонки и т.н.

Той също така има присъда за шофиране с фалшива книжка и за подкуп на полицаи.

От КАТ съобщават, че на ден камерите им хващат поне 1000 души, които карат с много висока скорост, като най-често това става на магистралите. За половина година глобите по пощата са над 106 хиляди.

От началото на годината при 4 хиляди катастрофи са загинали 358 души, а почти 5 хиляди са ранени. Именно през лятото жертвите на пътя са най-много. През миналата година най-много загинали при катастрофи са през месеците август и септември. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!