Учителят с фалшивите голи снимки: Мислех, че умирам

OFFNews 01 февруари 2017 в 20:53 11596 3

Снимка бТВ

Беше шок, мислех си, че ще умра тази вечер. Това разказа Асен Александров, директорът на столичното 51-во училище, който бе замесен в скандал с голи снимки, пред бТВ. 

„Получих много силна болка в сърцето, никога не съм имал такава. Отидох на лекар, биха ми инжекции. Всъщност тази първата вечер ми беше все едно дали ще оживея или не”, споделя Александров. „Просто си помислих: откъде дойде това нещо, кой човек иска да ме убие? Защото всъщност няма разлика между физическото убийство и едно такова убийство… Не мога да си представя, че има такива зли хора, които умишлено искат да го направят, и затова съм им простил, дано и Бог им прости”, казва още Александров.

„Днес, само днес, не по-малко от 100 деца са дошли да ме прегръщат. Тази положителна емоция е способна да излекува всяка болка”, споделя директорът, който засега е решил да се фокусира върху работата и да не води съдебни битки. 

Скандалът избухна през януари, когато издания разпространиха голи снимки с твърдението, че на тях е именно Александров. Родители и учители обаче застанаха зад директора и последва вълна от демонстрации в негова защита. Прокуратурата поръча експертиза, която определи, че фотосите са монтаж. След като тя го оневини, това направи и регионалният инспекторат по образованието. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

2

Red or Dead

01.02 2017 в 22:04

Имам забележка, в заглавието сте пропуснали да поставите думата.....фалшиви в КАВИЧКИ, на пеленачетата дори им е ясно, че става въпрос за ИСТИНСКИ снимки, самият факт, че се стигна до такава кампания е красноречив.

42249

1

Denis Rizanov

01.02 2017 в 21:42

Силна болка от фалшива снимка не се получава. Получава се, когато е истинска и изведнъж разбираш в какви ла.на са се наврял доброволно.
50-годишен пергиш се селфира пред огледалото по боксерки... Айде стига сте му лъскали нараненото его. Деца го прегръщали... нямало да съди... ми съди бе! Нали сме върховенството на закона? Съди, експертизи и т.н. Да видим кво още има и къде.