Сваляйте килограми докато пиете кафе. Действа ли наистина Green Coffee? Вижте мнението на експерти!

OFFNews 21 ноември 2016 в 06:51 2684 0

Вече десетилетия наред неравната борба с наднорменото тегло и излишните килограми взима превес над хората, които страдат от затлъстяване благодарение на няколко ключови фактора.

Нередовното и вредно хранене, заседналият начин на живот и стресът са причина затлъстяването и наднорменото тегло да се превърнат в един от най-сериозните проблеми на обществото ни в 21 век. Засегнатите хора се множат лавинообразно, а прилаганите методи за борба с този проблем се състоят от скъпи, частично и временно действащи продукти, които не могат да гарантират дългосрочното сваляне на излишните килограми и предотвратяването на йо-йо ефекта.

В този ред на мисли е интересно да се отбележи, че един конкретен продукт, с почти магически свойства, все по-често се среща като компонент в различни програми за отслабване. Става въпрос за зеленото кафе, което набира все по-голяма популярност сред хората, които искат да редуцират теглото си.

Факт е, че производителите на кафето свидетелстват, че то е способно да осигури на всеки бързо и безопасно влизане във форма, но дали това е точно така?

Една бърза проверка в интернет показва, че е налице значително количество информация за ползата от консумация на зелено кафе с цел отслабване. Интересно допълнение е, че според експерти най-полезната форма на продукта настъпва преди той да узрее напълно. Именно неизпечените и дори недоузрели кафени зърна са най-безопасни и полезни за хората.

Най-хубавата новина за всички обаче е фактът, че не е нужно да променяте начина си на хранене, за да отслабнете трайно и безвредно. Зеленото кафе се съчетава идеално с всеки тип начин на живот и хранителни навици.

Възможно ли е да отслабнете със Зелено кафе?

Според група експерти в областта на диетологията зеленото кафе не съдържа вредни стимулиращи съставки. В подкрепа на това твърдение са и многобройни изследвания и лабораторни експерименти. Диетичният продукт е адекватно поднесен във формата на вкусно и ароматно кафе като така милиони хора по цял свят се справят безпроблемно с наднорменото си тегло.

Що се отнася до основната съставка, съдържаща се в зрънцата зелено кафе – хлорогенната киселина, нейна сила е в това, че тя има способността да ускорява метаболизма. Това, от своя страна, гарантира по-бързо разграждане на мазнините в тялото. Това е и основната причина при изпичане кафето да губи свойствата, които има в суров вариант.

Като обобщение на гореспоменатата информация, излиза, че има резон в твърденията, че всички диети и хранителни режими, които включват приема на зеленото кафе, са наистина продуктивни и дават добри резултати.

Въпреки добрите отзиви се оказва, че продуктът притежава още редица полезни свойства благодарение на факта, че съставът му се допълва от цяла палитра киселини като стеариновата, олеиновата и т.н. Всички те помагат на организма в изграждането на защитни реакции срещу опасността от захарен диабет. Както знаем, тази коварна болест често се проявява у хора с наднормено тегло като усложнение от нездравословните килограми.

Специалистите го препоръчват

Най-категорични за ефекта и свойствата на кафето са проведените научни изследвания, през които е преминал продуктът, преди да бъде одобрен за масова употреба. През октомври 2012 г. в САЩ списанието "Диабет, метаболитен синдром и затлъстяване" публикува тези резултати, които на свой ред потвърждават, че зеленото кафе е верен съюзник в борбата с излишните килограми. Освен това има и редица проведени лабораторните опити с цел изследване на ефектите на хлорогенната киселина, която е основна съставка в кафето. Всички резултати са положителни и доказват по неопровержим начин, че освен ефективно, зеленото кафе е и напълно безвредно за хората.

Колко ще Ви струва зеленото кафе?

Нашето проучване показва, че за ограничен времеви интервал всички, които искат да се възползват от качествата и свойствата на продукта, могат да го закупят с 50% отстъпка. Тя е валидна и в случай че желаете да закупите повече от една опаковка. Трябва само да посетите официалния сайт на кафето и да попълните полетата за поръчка в официалния сайт на продукта като заявите изрично желаното количество.

1 Опаковка – 54 лв. (вместо 108 лв.)
3 Опаковки – 108 лв. 
5 Опаковки – 162 лв.

Зелено кафе може да се поръча от официалния сайт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!