Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Сценарист на Слави скъса снимката на президента в ефир

Offnews 07 юни 2016 в 12:54 20756 14

Сценаристът от „Шоуто на Слави“ Филип Станев скъса снимката на президента Росен Плевнелиев в ефир в предаването снощи.

Актът възмути самия Слави Трифонов, който гледаше как сценаристът му държи черно-бяла снимка на президента и говори гневни слова по негов адрес.

Станев обясняваше, че изпитва удоволствие от факта, че Росен Плевнелиев вече няма да е президент, нарече го с думите „субект“ и „политически труп“. И държейки снимката на държавния глава, Филип Станев я скъса на две, след което я направи на топка.

Слави Трифонов се възмути от акта на сценариста си и го помоли да сложи вече снимката-топка в джоба си. През цялото време водещият призоваваше за възпитание и дипломация, но в крайна сметка не успя да спре Станев да извърши този акт.

Филип Станев скъса снимката на президента, защото е разгневен от неговата постъпка да даде три въпроса от референдума, иницииран от предаването на „Шоуто на Слави“, на Конституционния съд.

Въпросите, за които Плевнелиев сезира Конституционния съд, са за намаляване на броя на депутатите на 120 от 240, за повторното питане за въвеждане на дистанционно електронно гласуване (по което гражданите вече се произнесоха) и за прекия мажоритарен избор на регионални полицейски началници.

В социалната мрежа вече тръгна петиция в защита на Росен Плевнелиев "Подписка за сезиране на главния прокурор Сотир Цацаров и СЕМ за безскруполно подронване на авторитета на българския президент от страна на сценариста Филип Станев и "Шоуто на Слави" чрез късане на снимката на г-н Плевнелиев". Само за минути в нея са се подписали 100 човека.

"Много е страшно, когато един прост шут се подиграва с държавността! Страшно е, че той е сигурен в безнаказаността си, но никога не е късно да стъпиш накриво - е, Филипов стъпи и сега е редно да си плати за това!
Г-н Плевнелиев е избран с гласовете на 2 милиона човека и не може да допуснем един шут да се гаври с президента ни, както и с нас - хората които сме му гласували доверие!", заявават хората.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12881

15

Иван55

08.06 2016 в 10:25

Задачите, поставени на шоуто: 1. Да опаковат "референдум" и "чалга" в общ пакет, предизвикващ отврат. 2. Да погребат идеите за мажоритарност, следвайки напътствията на ДПС, изказани от Местан, за радикализация на въпроса. 3. Да "скъсат снимката" на кандидата за наследник на Плевнелиев. Гневът е щото все още я нямат... За финал, спомнете си кой скопи първоначалните идеи на Плевнелиев за референдум.

63994

14

Red or Dead

07.06 2016 в 17:16

Аз пък наоборот, ще предложа две фотки, с право на избор, дали да си ги сложиш в рамка, или да ти дадат повод за ....евентуално начало на мозъчна дейност, ама стига с туй спане бре,....

http://bultimes.com/wp-content/uploads/2016/06/Svoboden-chovek.jpg

А тази втората е пряко свързана с първата и в прекия и в преносния, като Бай Тошо НИКОГА НЕ си позволи такава паметна плоча преживе.......Господиии...до къде се докарахме...

http://s015.radikal.ru/i333/1606/1e/0d8aaee8dae1.jpg

12016

13

legendx

07.06 2016 в 16:36

Сериозно ли има такава петиция? Живеем в свободна (уж) държава, така че човек ако иска да скъса ничия снимка, пък било то и в ефир, пък било то и на президента - смятам, че може да го направи! Никой не е длъжен да харесва президента, някоя партия в момента на власт, герб-мерб, рози, каквито и ще да са. Снимката на президента не е национален флаг, че да се сезира прокуратурата! Вярно, че е знак на неуважение, ама аз ако искам ще си запиша клипче в youtube как горя снимките на президента, премиера и партиите и никой не може да ми каже и копче!
За заключение - ВЪРВЕТЕ СЕ СКРИЙТЕ С ТАЗИ ПЕТИЦИЯ!!! Защото няма основание.

63994

12

Red or Dead

07.06 2016 в 14:46

““““.....Значи Цветанов е господ!....““““““““

ФАКТ, НЕОСПОРИМ;)
Само стой та гледай сега как ще “изберем всуе“ Сталинка за прици дентка......аз личнУ се кефя още от сега, нека матрЯла си изпие докрай отварата “герП“ докато е в КОМА....може пък някога да е от полза, знае ли човек, всяко ЗЛО за добро.

По темата, късането на фотката на онуй НИЩО е най-малкото което евентуално може да му се случи, народната любоФ е много непредвидима, посоката е ясна....поне;)

Видях отдолу и много лицемерни коментари, които обаче са “оценени ПРАВИЛНО“.....COOOL...VERY COOL!!!

П.П.Само да кажа за една вест която долетя от БрюкселЪт, значи минералите “кристали“ са кръстени на.......Кристалина, нека се знае още от сегинка какъв ВЕЛИК човек ще си “изберем“...

25665

11

Victimized

07.06 2016 в 14:27

Много е трудно да заемеш страна при такъв "хибриден" сблъсък .Слави и екипа му , задружно близаха на Бойко задника , преди да създаде ГЕРБ , после го направи без тях и им стана враг . Президента е избран с гласовете с които са избрани и тези в парламента , не е обаче гордост това и е крайно неуместно да се биете в гърдите с този си избор . Най-малкото понеже хората както винаги гласуват за тиквата , а получават знайни и незнайни герои на прехода , цуцали много за да се впишат в бизнес партия ГЕРБ и готови да цуцат още за да може партията да си купи още избори . Всичко е за боклука ....

11751

9

Big Smile

07.06 2016 в 14:07

Пинизи от провинциална вечеринка - предаването е на запис и гаврата с президента - бил той и Плевнелиев (другите дали бяха по-добри?) - би могла да бъде изрязана....
Ех, Плевен, Плевен....

11751

8

Big Smile

07.06 2016 в 14:07

63994

6

Red or Dead

07.06 2016 в 13:59


COOL!!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!