Сайтът "BG-Mamma" с нов собственик

OFFNews 08 април 2015 в 15:46 33254 7

От началото на тази седмица сайтът BG-Mamma има нов мажоритарен собственик. Любен Белов придоби акциите на Иван Николов от дружеството НЕГ.БГ АД.

Любен Белов е предприемач и управляващ съдружник във фонда за рисково инвестиране LAUNCHub, както и създател на "Нетинфо".

"Инвестиционният и стратегически опит на Любен Белов в областта на дигиталните продукти и интернет сферата в България ще допринесе съществено за по-нататъшното развитие на BG-Mamma като сайт и общност и за утвърждаването ѝ като предпочитан партньор", пише в официалното съобщение.

За временно изпълняващ длъжността изпълнителен директор е избрана Марина Кузманова, която ще е на поста до назначаване на ново ръководство.

"Екипът на BG-Mamma на оперативно ниво се запазва в същия състав и за потребителите, клиентите и контрагентите на BG-Mamma и НЕГ.БГ няма да има промени, свързани с нормалната работа на сайта, включително и в лицата за контакт, с които са работили досега", заявява Марина Кузманова в официалното съобщение.

BG-Mamma е най-голямото българско онлайн общество, като по данни на компанията има над 875 хил. уникални потребители всеки месец, като достига до над 20% от интернет аудиторията у нас. Форумът има над 300 хил. регистрирани потребители, които са създали над 550 хил. теми и са публикували над 30 млн. мнения.

Преди година популярният форум за майки в интернет BG-Mamma.com се разцепи и от него излязоха два подобни, но по-малки форума. Потребителките на паралелния форум "Алтернатива" обвиниха създателката на оригиналния форум Марина Кузманова, че е променила първоначалната идея на сайта и той вече не е място за свободно споделяне на опит.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!