Променят движението на трамваи заради ремонт на релсите

OFFNews 12 февруари 2016 в 06:11 4178 0

Основен ремонт на релсите по столичните улици "Граф Игнатиев" и "Алабин" променя движението на трамваите с номера 10, 12 и 18 от днес до понеделник, съобщи Столична община.

Трамвайна линия № 4 се закрива, а № 10 ще се движи по маршрут: от ж.к. „Западен парк“ по маршрута си до кръстовище бул. “Македония” – бул. “Христо Ботев”, направо по бул. “Христо Ботев” и по маршрута на трамвайна линия № 6 до ж.к.“Лозенец“ двупосочно.
Трамвайна линия № 12 ще се движи по маршрут: от кв. „Илиянци“ по маршрута си до кръстовище бул. “Княгиня Мария Луиза” – бул. “Христо Ботев”, надясно по бул. “Христо Ботев” и наляво по ул. “Алабин” до Съдебна палата двупосочно.

Трамвайна линия № 18 ще се движи по маршрут: от кв. „Орландовци“ по маршрута си до кръстовище бул. “Витоша” – ул. “Алабин”, надясно по ул. “Алабин” и по маршрута на трамвайна линия № 4 до бул. “Никола Петков” двупосочно.
Разкрива се временна трамвайна линия № 10-А с маршрут от площад “Журналист” до ул. “Кораб планина” по маршрута на трамвайна линия № 10. 

Трамвайното движение ще бъде възстановено по редовните му маршрути от 04.30 часа на 15 февруари. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!