Промени в движението в София, местят и спирки

OFFNews 09 юни 2016 в 06:07 5804 0

Промени в движението в София се въвеждат от днес, съобщи Столична община. 

До август се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по Мраморско шосе /ул. „Васил Левски”/ между Северна скоростна тангента и Ломско шосе. Движението се извършва двупосочно по „Ломско шосе“ и Околовръстен път и пътните връзки на пътен възел „Околовръстен път – Северна тангента”. 

Променят се маршрутите на автобусни линии №№ 30 и 31. Автобус № 30 - в посока село Балша - от ул. „Обелско шосе” наляво по бул. „Ломско шосе” до Околовръстен път, надясно по Околовръстен, надясно по южната пътна връка, наляво по източната пътна връзка, наляво по северната пътна връзка /пътните връзки са част от пътен възел „Околовръстен път - Скоростна тангента”, надясно по Северна тангента надясно по Мраморско шосе /ул. Васил Левски/ и по маршрута си.

Автобус № 31 - в посока село Голяновци - от ул. „Обелско шосе” наляво по бул. „Ломско шосе” до Околовръстен път, надясно по Околовръстен, надясно по южната пътна връка, наляво по източната пътна връзка, наляво по северната пътна връзка /пътните връзки са част от пътен възел „Околовръстен път- Северна тангента”, надясно по Северна тангента надясно по Мраморско шосе /ул. Васил Левски/ и по маршрута си.

 Автобус №№ 30 и31 в посока София – от Мраморско шосе /ул. Васил Левски/ наляво по Северна тангента, надясно по западна пътна връзка, надясно по Околовръстен път, наляво по бул. „Ломско шосе” и по маршрутите си.
Закриват се три двойни спирки – „Бетонов възел“, „Промишлена зона ул. Васил Левски“ и „Околовръстен път“ в района на строителството. 
Превозните средства на автобусни маршрути №№ 30 и 31 ще спират по бул. „Ломско шосе” на всички съществуващи спирки – „ТРД“, „Промишлена зона Ломско шосе“ и „Околовръстен път“.
Измества се двойна автобусна спирка „ТИР паркинг –Мрамор” с по 200 м напред в посока с. Мрамор.

До 1 юли се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Княз Борис І" от ул. „Екзарх Стефан“ до ул. „Пиротска“ и по ул. „Поп Богомил“ от ул. „Георг Вашингтон" до бул. „Княгиня Мария Луиза“. 

От 7.00 до 10.30. часа днес се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на делегацията на Словения, на северозападната дъга на пл. “Св.Александър Невски“ между ул.“Оборище“ и ул.“11-ти август“.
От 9.45ч. до 10.30 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул.“Оборище“ между ул. “Г.С.Раковски“ и ул.“11-ти август“. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови