Продължава издирването на обвинения за двойното убийство в София мъж

OFFNews 29 юли 2016 в 09:04 5247 1

Снимка МВР

Кристиян Гочев

Заподозреният за извършването на двойното убийство в София Кристиян Гочев все още се издирва, като от полицията установяват какви контакти е имал 27-годишния мъж с приятели и близки.

Пред bTV директорът на СДВР Младен Маринов разказа, че Гочев е психически нестабилен и потенциално опасен.

Той допълни, че с ресурсите, с които Кристиян разполага, не би следвало да се укрива дълго, ако не ползва приятели и не спи на открито. Неговата снимка и данните са разпространени и по граничните пунктове.

„Всички лица от обкръжението на Кристиян Гочев са разпитани, предстои още работа с тях, по всички възможни канали търсим и се надявам да установим къде се намира това лице. Целият случай тръгна от намиране на неговата лична карта, така че лицето към момента би следвало да няма документи за самоличност”, каза директорът на СДВР.

Автомобилът на дядото на Кристиян също липсва и е обявен за издирване, въпреки че, според близките, не би следвало той да е с колата.

Ст. комисар Младен Маринов съобщи, че ще бъде направен повторен оглед и ще се извърши аутопсия на телата, за да се съберат още веществени доказателства, уличаващи извършителя.

Според него до убийството се е стигнало в резултат от съчетанието на психическо заболяване на мъжа и употребата на наркотици.

„Кристиян има освидетелстване, има престой в психиатрично заведение и най-вероятно употребата на наркотици спомага и отключва кризите, в които изпада”, каза ст. комисар Маринов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови