Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

През погледа на политика: Храната ни най-качествена, плажовете - най-чисти

OFFNews 26 май 2016 в 14:08 8360 4

Снимка МЗХ

Храната в България е най-качествената, а плажовете - най-чистите.

Така изглежда ситуацията през погледа на министъра на земеделието и храните Десислава Танева и на концесионера на Слънчев бряг Владимир Кисьов.

"България е страна, произвеждаща най-висококачествените храни и напитки", заяви Танева при подписването на Меморандум за сътрудничество между Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и браншовите организации на производители на храни. На събитието присъства и министърът на туризма Николина Ангелкова.

Меморандумът бе разписан от Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация и браншови организации от хранителната промишленост.

На събитието Владимир Кисьов, концесионер в Слънчев бряг, заяви, че българските плажове са едни от най-чистите в Европа и дори се усъмни в скорошно изследване, че родната плажна ивица е замърсена.

По думите на Кисьов не знаело каква е достоверността на доклада, но българските плажове били чисти.

„11 от големите ни плажове са защитили степента „син флаг”. Това е една своеобразна наша гаранция за качество на морския плаж”, каза Кисьов.

„Същевременно ние подозираме, че поради проблемите в Гърция, с техните стачки голяма част от европейските туристи се насочват към България и избягват Гърция. Смятам, че това е по-голяма политическа игра на съседите”, допълни Кисьов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13249

4

лекар

26.05 2016 в 18:20

"Същевременно ние подозираме, че поради проблемите в Гърция, с техните стачки голяма част от европейските туристи се насочват към България и избягват Гърция" sic!
баси колко сте подозрителни? да бяхте и умни? за честни - не питам...

11300

3

Танг

26.05 2016 в 17:20

Колко лицемерно. А не е да кажеш, че въпросните маймуни не са ходили и по човешки плажове и на места с хубава храна. Не в България, разбира се. Интересно, дали разбират колко смешен изглежда опитът им за ПР? Сега ще се оправдаят, че сме идеални в очите на масовия, руски турист-алкохолик, за който е важно да има евтино, не задължително качествено пиене и някъде, където да се просне в пиянски ступор, докато гларусите ч*к*т жена му. Идилия по родното черноморие.

17439

2

мнение от IP

26.05 2016 в 17:10

Съветските часовници-най-бързите часовници в света. Съветските болни - най-здравите болни и т.н.

14847

1

БирникЪ

26.05 2016 в 15:08

Цитираните в статията лица явно вземат забранени и лошокачествени субстанции. Съветвам ги поне да сменят дилъра, ако не могат да ги откажат.

 
X

Подкастът на OFFNews