Откриха живо тригодишното дете в гората край Русе

OFFNews 24 юни 2016 в 15:27 22098 3

3-годишното момче, което изчезна в понеделник в района на русенското село Смирненски, е открито живо. Детето е намерено в относително добро здравословно състояние, съобщи МВР. 

Пети ден пожарникари, полицаи и доброволци обхождаха района в търсене на загубилото се момченце. Днес към 15 часа то е открито от земеделски работници, след като чули плач от близките храсти около житна нива, недалече от гориста местност край с. Тетово. Те веднага уведомили служителите от Полицейски участък – Червена вода, които пристигнали за минути. Повикан е медицински екип, който му е оказал първа помощ. 

Имаше съмнения, че малкият Димо е бил продаден. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

3

Izalina

24.06 2016 в 17:17

@2 - ако това е в моята градинка, в дълбока заблуда си, мой човек.
Първото ми изречение е най-искрено.
Второто обобщава вече крайното ми отношение към всички усилия и медийно внимание, които се отделят на едни групи хора, (за които няма да използвам точните епитети, че съм възпитана,) които са безотговорни по отношение както на създаването, така и на отглеждането на собствените си деца във всички смисли.
И за твое сведение, освен, че в собствения ми пълен дом цари ред и семейно щастие, изобщо не можеш да си представиш колко изоставени отрочета на подобни фамилии съм нахранила и облякла, щото трябва да сме първо човеци.
Дали е случайно предположението, че може да е продадено, м?
Дали не предпочитам всички екипи, които изсипаха там да го бяха намерили далеч по-рано и да се концентрират в посока наркопласьорчетата и крадливите копеленца, които подлудиха народа ...
Не ме разбирай погрешно, а буквално! Благодаря!
Поздрави!

13709

2

Маргарит

24.06 2016 в 17:03

Май някой тук е имал пълна тишина в спалнята и детската стая досега...

29585

1

Izalina

24.06 2016 в 16:23

слава Богу.
не бих понесла иначе още дълго да гледам сърцераздилателните интервюта и сополивите физиономии на неизброимата му фамилия ...

нали сменяме вече плочата? толкова по тази тема
 
X

Да помогнем на украинските деца!