Остава тежко състоянието на двете деца, които пострадаха при катастрофа край Враца

OFFNews 18 октомври 2016 в 08:46 3772 0

Остава тежко състоянието на двете деца, които пострадаха при катастрофа край Враца

Снимка БГНЕС, архив

Състоянието на децата, които пострадаха при катастрофа край Враца вчера, остава тежко, съобщиха от пресцентъра на "Пирогов". Днес предстои да им бъдат направени допълнителни доуточняващи изследвания.

До късно снощи са продължили операциите на децата. Те бяха докарани в "Пирогов" вчера със сериозни травми и се наложи да бъдат оперирани веднага. 7-годишното момиче постъпи с политравма-тежка черепно-мозъчна травма, открита фрактура на едното бедро и разкъсно-контузни рани по главата и тялото. 6-годишното момче има черепно-мозъчна травма и голяма разкъсно-контузна травма на главата.

Децата са настанени в детската реанимация на "Пирогов".

При зверска катастрофа край врачанското село Ребърково загинаха дете и възрастен, а други две деца са в кома. По обяд в понеделник челно се удариха ТИР, който пътувал за София, с лек автомобил, който пътувал от Ботевград в посока Враца. При удара, камионът буквално е смлял колата, в която са пътували възрастен мъж и три деца. Пострадалите момче и момиче бяха транспортирани в болница в изключително тежко състояние и в кома.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови