OFFNews.bg гостува на Бургаския свободен университет

OFFNews 28 ноември 2015 в 18:25 3513 3

Снимка Сергей Антонов

Студенти от центровете по хуманитарни и юридически науки на Бургаския свободен университет преминаха двудневно обучение по проект на OFFNews, финансиран от Европейския парламент.

В рамките на проекта "ЕПiсфера: Европейски парламент - информационна сфера" изпълнителният директор на OFFMedia Владимир Йончев и редакторът в OFFNews.bg Георги Савчев проведоха обучение, фокусирано върху онлайн журналистиката, стиловете и практиките при писането за вестници и за онлайн медии, проверка на източниците на информация, разпознаването на активността на "троловете" и на пропагандните техники в мрежата.

Радвам се, че през последните години Бургаският свободен университет активно участва в инициативите на ЕС, които се провеждат в града, заяви при представянето на обучителните модули проф. д-р Милен Балтов - зам.- ректор по научноизследователската дейност и международното сътрудничество.

В конферентната зала на БСУ студентите се срещнаха с евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, с когото дискутираха възможностите, политиките и стратегиите за успешно обучение и за предприемаческите инициативи в рамките на страните членки на ЕС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!