Нападателят от берлинското метро е 26-годишен баща на 3 деца от Добрич

OFFNews 15 декември 2016 в 08:03 45476 22

Нападателят от берлинското метро е 26-годишен варненец

Светослав Стойков е името на мъжа, брутално изритал жена по стълбите на берлинска метростанция, съобщава Нова тв, като се позовава на свои източници. Мъжът е роден в Добрич, но живее на семейни начала с жена във варненския ромски квартал „Максуда”, с която имат три деца.

26-годишният мъж е с богато криминално минало. Според Нова той е залавян многократно и е съден за кражби, грабежи и хулигански прояви. Предполага се, че за последно е бил в страната преди около месец.

Родителите на жена му Цветанка не знаят нищо нито за инцидента и за клипа. По думите им той за последно се е прибирал в България през лятото - юли или август. В Германия жена му работи в ресторант, а той е общ работник.

Когато им разказват какво се е случило, реакцията на тъщата Алмаз е: Тъй ли, и? Тъстът Ибрям е категоричен: Те не са тука. Абсолютно не са, не са влезли даже.

На въпрос искат ли да видят клипа с нападението, Алмаз отговаря: Не искам да видя даже. По думите ѝ през деня те се чули по телефона Светослав и съпругата му, които казали, че са в Германия. „Как го издирват сега, как ще влиза този човек в България сега?“, чуди се Алмаз.

Бабата и дядото гледат трите деца на младото семейство – три момчета. Най-голямото е на 10 години, а най-малкото е на 6.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10352

19

munchо

15.12 2016 в 19:35

И да, колкото и да не ви харесва расистки боклуци, по КОНСТИТУЦИЯ ромите са точно толкова българи, тоест български граждани, колкото сте и вие. Друг е въпроса че са жертва на дискриминация и расизъм.

10352

18

munchо

15.12 2016 в 19:31

Защо бе, расистки боклуци долни, не ви беше срам, когато вулгар (българин от неромски произход) преди месец УБИ двама възрастни роми без ниакаква причина? Защо тогава не обобщавахте? Защо не искахте всички вулгари да бъдат наказани? Ми защото сте такива - долни расистки боклуци, които прощават престъпленията на събратята си, а искат другите етноси да носят колективна отговорност.
Иначе който каквото е направил - да си носи отговорността!
Важното в случая са мотивите. Вулгарът е убил хората защото са роми. А тези са просто пияни хулигани.

12018

17

Lusy An

15.12 2016 в 18:00

От вчера насам по всички немски радиа и телевизии името на България се споменава по 1000 пъти на ден. Този изрод сложи поредното грозно петно на българската националност. ( Нямам думи да изразя колко ме е срам!!!) Ако отидеш в Бг посолство в Берлин процентното съотношение на етносите е 99 към 1. Тук редовно ни питат защо лъжем, че сме българи. За тях българите са или черни, или говорят ама задължително турски, или крадат. Аз питам няма ли закон за отнемане на гражданство, когато то е посрамено? Германците имат такава клауза за неетническите германци, защо ние нямаме? Защото сме толерантни и не ни интересува етнос и раса.

25665

16

Victimized

15.12 2016 в 15:08

"Не, тоя не трабва да го съдят - просто трабва да го оставят малко насаме с роднините на девойката!"

Те са такива либерали и толкова крайно мазохистично програмирани, че най-много да му дадат пари и да му отгледат децата....

25665

15

Victimized

15.12 2016 в 15:03

"начи тукашните мурзилки почти ме бяха убедили че е сириец... ех светославе, светославе! защо не загина при алепо
хахахаха"

Не, не е сириец, но е малцинствена единица. Общото е, че не са европейци, другото общо е, че колкото и поколения да са отраснали тук, нрава и културата им остава на централно азиатско ниво.
Което прави твърденията на Меркел и другите либерали за интеграцията, невалидни.
Олицетворение на съзнателното бездействие на власт имащите.
Целящо нарастването на престъпността, нарастването на социалното неравенство, нарастването на опасността от "терористични" заплахи, за да дойдат до кулминационния момент, в който сме сега.
Фашистки закони с невероятни преимущества за службите, които ще служат за всичко друго, но не и за превенция на тероризма. Който всъщност е организиран и дирижиран от самите служби, за да може агнетата да бъдат контролирани.
Тези фашистки закони се приеха предизборно в цяла Европа.