Малката Натали от Бургас има нужда от нашата помощ

offnews 05 май 2016 в 18:51 7561 0

Натали от Бургас

Тя е на 7, казва се Натали и е едно от многото прекрасни деца на Бургас. На 5-месечна възраст е диагностицирана с Детска церебрална парализа. Оттогава Натали провежда ежедневна интензивна рехабилитация, която продължава и до днес.

Преди година детето претърпява успешна операция на крачетата в чужбина. Веднага след това е изпратена на постоперативна специфична рехабилитация в Международния центъра на проф. Козявкин в Украйна.

Само за месец и половина Натали прохожда без помощта на ортези.

През септември е бил заплануван повторен курс рехабилитация, но родителите й не успяват да наберат необходимите средства. Без тази рехабилитация детето започва да губи постигнатото и отново се налага да използва ортези при ходене.

Шансът Натали да проходи напълно самостоятелно е много голям, но всеки ден е от значение. Затова е нужно да се ускори процесът с рехабилитация в Украйна.

На 1-ви юни е запланувано лечението в клиниката на проф. Козявкин и до тогава семейството трябва да събере необходимите средства.

През Великденската седмица благородни хора се трогнаха от съдбата на Натали и започнаха масово да разпространяват апела, за да стигне до повече добри сърца.

Нарекоха себе си Ангелите на Натали. Натали е детето, което не познава детството,но познава болката.

Всеки, който иска да помогне ,може да го направи чрез SMS и изпрати DMS NATALI на 17 777.

Също така може да се помогне и чрез дарение в PayPal на адрес [email protected]

Повече информация за Натали и развитието на нейното състояние може да видите на този линк

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови