Изложение представя възможностите за стипендии за средно образование в UK

OFFNews 20 октомври 2016 в 16:36 3925 0

Снимка Архив

Повече от 60 вида стипендии за обучение в училища във Великобритания ще бъдат представени по време на шестото издание на изложението "Средно образование в чужбина". То ще се проведе на 22 октомври от 11 до 18 ч. в хотел "Радисън", съобщи организаторът - консултанска къща "Дарби" и на него ще бъдат представени възможностите за обучение в европейски училища.

Сред потвърдилите участие е първото в класациите по успех пансионатно училище Cardiff Sixth Form College, едно от най-добрите пансионатни училища – Caterham School, Stonyhurst College – училище с великолепна материална база и още 17 училища от Великобритания, Швейцария и България.

Стипендиите за Великобритания са за предстоящата 2017-2018 учебна година. Те покриват до 50% от годишната такса. Все повече училища предоставят стипендии и за изявени таланти в областта на спорта, музиката и изкуствата. Тези стипендии достигат и до 100%. Размерът на стипендиите зависи от това как се представя кандидата на приемните изпити.

Приемните изпити на пансионатните училища в чужбина изискват много добри познания по математика и по английски език. Посетителите на изложението ще научат за новостите в приемните изпити и къде децата им могат да се подготвят за тях. На място младежите ще могат да проверят своите знания по английски, както и да получат информация за обучение по английски в Европа и Америка при промоционални оферти.

Експертите на изложението ще разясняват как се подготвят документите за кандидатстване, записване и за кандидатстване за виза, ако такава е необходима. Те могат да окажат и съдействие при пътуването и настаняването в училището, включително за резервирането на самолетни билети и хотели.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови