Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Днес спират водата на много места в София (пълен списък на адресите)

OFFNews 01 декември 2016 в 06:00 7165 1

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, обявиха от компанията. 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул.“Рачо Петков Казанджията“ , жк. „София парк“,се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

вилна зона „Малинова долина“

жк. „София парк“ – ул. „Панорама София“

по ул. „Рачо Петков Казанджията“ от ул. „София парк“ до ул. „Околовръстен път“, ул. „София парк“, ул. „Олимпийска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Клен“ ъгъла с ул. „Полски бряст“.

Заради изграждане на връзка на новоизграден уличен водопровод на бул. „Андрей Ляпчев“ , жк. „Младост“ 3, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

жк. „Младост“ 1А магазин „Билла“, бул. „Александър Малинов“ №41 №43, бул. „Андрей Ляпчев“ №75 и бл. 553А, бл.533

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: жк. „Младост“ 1А пред бл.533А.

Заради изпълнение на строително-монтажни работи на ул. 747 , кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 757, ул. „Гръстниче“, ул.759, ул. „Николай Хрелков“, ул.760

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 757 ъгъла с ул. 760.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул.“Промишлена“ , жк. „Овча купел“ 2, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 425 вх.А и вх.Б, бл.426

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: до бл. 425 между вх. А и вх. Б.

Заради инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Плана планина“ , с. Железница, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Плана планина“ от ул. „Здравец“ до ул. „Плана планина“№48

ул. „Ленище“, ул. „Лева река“

по ул. „Ведена“ от ул. „Плана планина“ до ул. „Лозенска планина“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Плана планина“ ъгъла с ул. „Лева река“.

Заради подмяна на уличен водопровод на бул. „Шипченски проход“ , кв. „Слатина“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Шипченски проход“ от бул. „Асен Йорданов“ до ул. „Иван Димитров- Куклата“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Шипченски проход“ ъгъла с ул.„Иван Димитров- Куклата“.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Георги Бенковски“ , с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Балевица“

по ул. „Георги Бенковски“ от ул. „Никола Петков“ до ул. „Димитър Ашов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Георги Бенковски“ ъгъла с ул. „Балевица“.

Заради изграждане на водомерна шахта и монтаж на водомерен възел на ул. „Цар Асенов път“ , с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

вилна зона „Беликата“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: на входа на ул. „Цар Асенов път“.

Заради изграждането на ново водопроводно отклонение на ул. „Съзнание“ , кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Димитър Бочуков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Първа Българска армия“ ъгъла с ул. „Димитър Бочуков“.

Заради изместване на уличен водопровод на ул. „Резбарска“ , жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 549, бул. „Владимир Вазов“, ул. „Резбарска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Резбарска“ паркинг на фитнес център „Пулс“.

Във връзка с изграждане на водомерна шахта на ул. 5006 , НПЗ „Искър“,се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 5002, ул. 5006 от ул. 5002 до бул. „Искърско шосе“, гара Искър

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред гара Искър.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews