Днес или утре "Топлофикация" казва как ще обезщети за студа

OFFNews 14 февруари 2017 в 09:35 1976 3

Снимка БГНЕС

Йорданка Фандъкова

Днес или най-късно утре "Топлофикация-София" трябва да представи на Общинския съвет механизма, по който ще обезщети абонатите за липсата на парно и топла вода миналата седмица.

По повод евентуално увеличение на цените от страна на дружеството кметът коментира, че "Топлофикация“ е излязла с решение, че изобщо не коментира увеличение на цени. В момента това не се налага и няма никакъв повод да се коментира“, категорична бе Фандъкова.

Междувременно продължава извънредният отчет на общите топломери в абонатните станции, който „Топлофикация София” започна в понеделник. Служители на компанията ще посетят всяка сграда в топлорайон „София Изток” и в присъствието на домоуправителя или представител на етажната собственост ще извършат отчет на топломера.

От дружеството уверяват, че с междинния отчет няма да има съмнения в коректността на изчислените обезщетения и призовават домоуправителите да присъстват по време на отчета в тяхната сграда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

3

Нострадамус

14.02 2017 в 12:52

Това, kоето се случи с топлофикация Сф. е естествен финал на РЕКЕТА, който ГЕРБЕРИТЕ ежемесечно оказваха на топлофикацията да пълни касите на лидерите и на ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ с нашите пари.

42249

2

Denis Rizanov

14.02 2017 в 10:48

Закривай!
Това дружество е осакатено и ненужно без промишлените потребители, за което е било проектирано.
Закривай!



Ше ми горят газ, от която ще произвеждат електричество и ще ми продават остатъчната енергия по цени по-високи от цената, която бих платил, ако се отоплявах с електричество. WTF?!

21272

1

Гароне

14.02 2017 в 10:30

Каквото и да измислят, боя се че пак ще е с наши пари.