Деца нападат с брадва местните в монтанско село

OFFNews 23 януари 2017 в 08:11 5051 2

Деца нападнаха възрастен мъж с брадва в монтанското село Владимирово. Нападателите - двама братя от селото - на 11 и 15 години - нахлуват в съседски имот, където живее 82-годишен мъж заедно с дъщеря си и внучето си и удрят възрастния мъж с брадва по главата.

Мъжът е опериран по спешност, но без опасност за живота. Има разкъсване на меките тъкани, нараняване на костите, включително и малък субдорален хематом около мозъка, съобщи за bTV д-р Красимир Каменов, началник на отделението по хирургия в МБАЛ-Монтана.

По време на нападението внукът на нападнатия дядо се намесва, за да предпази майка си и дядо си. Твърди, че това не е първият му сблъсък с тези момчета, тъй като те го карали да краде, а той не искал.

В схватката един от нападателите ранява внука в ръката с нож, на свой ред той намушква един от нападателите в крака.

Местните разказват, че давамата нападатели са от семейство с 6 деца, гледани от баба им и дядо им, а майка им живее в София. Децата обаче нападали и други хора в къщите им.

Групата от шест деца в началото на януари нападнала друг възрастен мъж с нож. Жителите на населеното място казват, че от две години всеки ден е така и много хора са пострадали, както възрастни, така и деца.

Местните заплашват, че ще спрат децата си от училище, докато не се реши проблемът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови