Борисов: ЧНГ и не забравяйте какво направих за вас

OFFNews 01 януари 2017 в 11:02 19303 10

Борисов се снима с екипите за помощ при бедстващите на магистрала Тракия часове преди Нова година.

Бойко Борисов публикува своя поздрав за новата 2017-та година, в който изтъкна за пореден път направеното според него от ГЕРБ, като обеща да се бори още повече за доброто на обществото, което въпреки всичко е останало недоволно.

Цялото изказване на премиера в оставка може да видите по-долу:

Нека да е честита новата 2017-та година! Пожелавам на всички здраве, мир и благополучие. 2016 г. бе година на много предизвикателства и трудности пред нас. Ние, всички заедно, успяхме да съхраним спокойствието и мира в България въпреки военните конфликти и размириците, които се случиха в близки на нас държави. Благодарен съм, че българите за пореден път доказахме, че сме миролюбив, състрадателен и винаги готов да помогне народ.

През 2016 година ние като правителство постигнахме реални резултати във важни сфери на обществения живот като икономиката и финансите, където България е сред първите страни в целия Европейски съюз по икономически ръст, а за пръв път от близо десетилетие очакваме да завършим годината със значителен излишък в държавния бюджет. Имаме над 4 милиарда приходи от борбата с контрабандата. Увеличихме в пъти инвестициите, продължихме политиката си от първия мандат – построихме пътища, магистрали, пречиствателни станции, спортни зали и други. Въпреки това – категоричните резултати от проведените преди месец и половина избори бяха ясен сигнал, че обществото има и други очаквания към нас. Ние чухме добре това послание, направихме си равносметката и сме готови с нови сили и идеи да продължим да работим неуморимо за бъдещето на децата ни. Бъдете здрави и щастливи. Дано 2017-та година да бъде успешна и мирна!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15509

11

Бухльо

01.01 2017 в 21:48

Под път и над път ББ се хвали с пътищата и магистралите. Явно смята, че това е всичко необходимо, за да управляващ държавата. Ми добре тогава, да стане в следващото правителство министър на транспорта или на благоустройството. Не че става, ама поне той самия това си дава като оценка - да не му чупим хатъра.
За контрабандата няма да коментирам - все пак ББ е известен съдружник на редица "оперативно интересни" лица от началото на прехода в една нелегална фабрика за цигари. Така че явно знае и познава материята.
А...и наистина Оф Нюз, лично Йончев, обърнете внимание на коментара на Бозаджията - човекът пита колко струват "умните" пешеходни светофари в столицата, които друго, освен да объркват пешеходеца, не правят. Като уважавоща себе си издание, задайте моля нужните въпроси - колко струват, на кого са платени, кой е пропуснал да упражни нужния контрол върху качеството?
Питайте...ако сте журналисти.

12144

5

doker

01.01 2017 в 12:34

точно така не забравяйте, идат избори и видов ден !

17156

3

aviatora

01.01 2017 в 11:33

Честита Нова Година! Пожелаваме ти пивече да не те гледаме как си вдигаш рейтинга като ходиш да се снимаш по бедстващите райони и ни говориш глупости.