Благотворителен концерт "И аз ще успея" в помощ на студенти

ОFFNews 12 декември 2016 в 14:35 3149 1

На 13 декември от 19.00 часа ще се проведе благотворителен концерт, целящ да насърчи дарителството на български и чуждестранни физически и юридически лица, с което да се подпомогне завършването на висше образование на младежи от различни социално уязвими групи и общности в България.

Събитието ще се проведе в Централен военен клуб, намиращ се на адрес бул. Цар Освободител № 7, София. 

Събраните средства от дарителите ще се инвестират в образованието на студенти от социално уязвими групи, обучаващи се в бакалавърска, магистърска или докторска степен в български висши училища, акредитирани от МОН.

Участие в концерта ще вземат студенти от Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров", емблемата на еврейската песен Лика Ешкенази, пианистите Хасан и Ибрахим Игнатови, както и виртуозът на кларинета Илия Илиев от "Ку-ку бенд" и още много други български, ромски, арменски и унгарски танцови и вокални състави и формации.

Режисьор на концерта ще бъде Борис Радев, работил по юбилейното шоу на Христо Стоичков "50 години номер 8".

Даренията се набират в брой или по сметка:

IBAN: BG81STSA93000023196667

BIC: BPBIBGSF

ДСК Банка ООД

Благотворителният концерт е съвместна инициатива на сдружение „Рома Верситас“ България и Секретариата на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси към Министерския съвет.

За повече информация посетете Фейсбук страницата на събитието.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови