Бизнесмени от морето: Протестиращите от Младост на село или при Ким Чен Ун

OFFNews 18 август 2016 в 11:28 15934 14

Снимка бТВ архив

Национална асоциация "Българско Черноморие" посъветва протестиращите в столичния район "Младост" срещу застрояването на зелените площи, да отидат на село или да емигрират в Северна Корея. 

От НАБЧ разпространиха декларация в подкрепа на подалата оставка кмет Цвета Авджиева. 

Публикуваме текста без редакторска намеса: 

Членовете на НАБЧ, не споделяме и отхвърляме желанието на групи от хора за провеждане на национализация в Република България. Протестите на живеещи в София против частната собственост е грубо погазване на конституционният ред в България. 

Лозунги като „не искаме бетон, а искаме поляна” могат да бъдат насочени единствено за имоти публична държавна собственост с трайно предназначение „поляна”, ако държавата е решила да ги застрои. Погазването на частната собственост ще доведе до лозунги като: „не искаме компании, а техните пари”.

Живеещите в жилищните блокове, намиращи се около частният терен, не са платили за земята върху която са построени техните жилища, което не значи, че имат право да продължат да не плащат за земя чужда собственост. Вместо да вдигат революции, да съберат необходимите финансови средства, да закупят терена, за който имат интерес и да го дарят на общината, за да бъде стопанисван от нея като „поляна”. 

Другият нормален вариант е - финансовият министър през държавния бюджет или кмета на София чрез бюджета на Столична община, да се споразумеят със собственика и да закупят терена. Всички други методи за придобиване и стопанисване на чужда собственост, се наричат: национализация или кражба. 

Ако тенденцията за придобиване и стопанисване на чужда собсвеност с оправданието „обществен интерес” е правилна, то тогава хората живеещи в циганските махали имат право да протестират пред същите тези жилищни блокове с лозунга „не искаме коптори, а искаме бетон”. А живеещите в жилищните блокове трябва да предоставят своите апартаменти на протестиращите, защото такъв е „общественият интерес”.

Че кмета на района е издал съотвените документи по ЗАКОН – БРАВО !!!
Че партията издигнала този районен кмет е поискала оставката му, защото не се е съобразил с „обществените нагласи”, а със ЗАКОНА - ЖАЛКО !!!

Революционно настроени „общественици”, скандиращи на жълтите павета „парите от бюджета за нас, а законите за тях” ще имат право и управляващата партия, ще трябва да се съобрази с „обществените настроения”.

Държавната хазна се пълни от данъци. Данъците ги плащат частните компании и работещите в тях. Повечето инвеститори, значи повече пари за пенсии, детски надбавки и площадки. Държава без инвеститори произвежда бедност, а бедността унищожава безработицата.

Ето как става това: В село „X” преди 10 години е имало 800 жители, а сега има 50 жители - всичките пенсионери, статистиката отчита 0 % безработица.
Бедността е принудила хората в работна възраст да емигрират в друга държава, за да работят. По този начин бедността е помогнала на село „X” в момента да има 0% безработица.

Ние от НАБЧ настояваме, държавата да не декларира европейските принципи, а да ги прилага. Тези, които не желаят да живеят според европейските принципи, могат да емигрират в Азия - например в КНДР.

Кмета на град София г-жа Й. Фандъкова да не се влияе от „обществени настроения”, а
да се ръководи от ЗАКОНА!
Подалият оставка кмет на район Младост, да оттегли своята оставка и да остане на своя пост.
Живеещите в район Младост, които желаят да си имат „полянка”, но не желаят да си платят за нея, да се завърнат по китните български села, в момента обезлюдени, които разполагат не само с много поляни, но и с огромни дворове.

От членовете на
Национална асоциация „Българско Черноморие”

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12006

17

Mihail Stanchev

20.08 2016 в 21:47

Някой да им е казвал на тези от тъпата НАБЧ, че двама като си мерят пишките, те не трябва да си подават задника? Къде се слагат и те при проблемите в Младост. Най вероятно, някой от техните членове, собственик на имоти по морето е и инвеститорче в кв.Младост в София и си има парцелче там. А дежурнитр тролове да си почешат задника и да си подушат пръстчето :)

11955

9

Стеф

18.08 2016 в 17:04

Не знам каква е тази асоциация, изглежда и да не им е много чиста работата, но в случая са абсолютно прави.
Трябва да се спазва ЗАКОНА!!!
Ако някой притежава имот и иска да го застрои в СЪОТВЕТСТВИЕ със законите, никой няма право да му пречи!
А мястото, където се намират блоковете на тези, които протестират, преди да бъде застроено, също е било зелена площ, нали така?
И въобще в по-общ смисъл - всяка урбанизирана територия (град, село и пр.) преди да стане такава, е била зелена площ!

12678

8

ovgun

18.08 2016 в 17:03

Най-активен в медиите е председателят на НАБЧ Димитър Канариев. От профила му в професионалната мрежа Linked In научаваме, че в момента той работи като търговски мениджър във фирмата „В.Р.Б. груп », собственост на добре известния Пламен Тимев – Ганди – кредитен милионер, оцелял в гангстерските войни висаджийски бос, известен също като Агент „Димов“ на Държавна сигурност.
Фамилията Канариев нашумя публично преди 14 г., покрай бащата на Димитър Канариев, Славей Канариев – един от управителите на Българо-гръцко дружество „Анхиало“. Неговите членове още тогава бяха започнали война срещу поморийския свещеник отец Петър Куманов, защото отказва да служи на гръцки език в храма за Великден. Прогръцките активисти организираха църковен съд и се опитаха да отстранят свещеника, заради позицията му да защити националния интерес. Повече - в Бивол
 
X

Подкастът на OFFNews