Баща издирва 4-годишния си син, изчезнал с майката

OFFNews 26 септември 2016 в 08:02 26723 5

Баща издирва 4-годишния си син, изчезнал с майката

Баща обяви 4-годишния си син за издирване, смятайки, че е отвлечен от майката, която е с психически проблеми. В ефира на Нова тв Калоян Милев каза, че майката е с тежка форма на депресия и проблеми с храненето, в резултат на което теглото ѝ стигнало 35 кг. 

По думите му жена му вече е правила опит да напусне страната с детето, но била върната от Гранична полиция, тъй като имало забрана да напускат страната. Бащата смята, че все пак бягството се е случило, тъй като майката успяла да подправи декларацията, която той подписал преди това.

От МВР съобщиха, че детето е обявено за национално издирване на 6 септември. "Ако някой ги е виждал, моля да се обади. Жената не е добре, трябва да се вземат мерки, майката е голям вредител, причинява изключително страдания за детето особено", заяви бащата пред Нова тв.

Той обясни, че жена му е с депресивно състояние, което се отключило след раждането на детето им. Тя имала проблеми с храненето. Първоначално имала гастрит, решила да се лекува "по някакъв немедицински начин". 

Спря да се храни. Беше 35 кг., по думи на нейна приятелка, тя винаги е имала проблеми с храненето", обясни Калоян. Той каза, че жена му по принцип е слънчев човек и всички близки и приятели се чудят какво се е случило.  

По думите му жената е обсебена от суровоядство. Това рефлектирало и върху детето, на което не давала да яде месо. "Аз съм водил психолог вкъщи, тя каза: "Защо правиш това, лош човек си ти".

По обясненията му тя имала намерение да отиде на курс за три месеца. На една почивка с майка си тя се запознала с хора от Австралия, които, по думите ѝ, били "хора на света". Тя заявила на съпруга си, че я тегли надолу. "Тя е свободен човек, но нещо в нейната психика се отключи и та започна да ражда големи грандиозни идеи. Допреди два месеца майка ѝ плачеше вкъщи майка, че чакаме да припадне, за да я вкараме в болница", продължи разказа си Калоян. По думите му жена му е "много интелигентна и манипулативна".  

"Силно се надявам детето да е в България, но смятам, че не е", каза Милев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14048

5

voododoll

26.09 2016 в 16:36

oja това че в твоя случай е така не значи че и при него е така. По телевизията даваха и мнения на нейни приятел, натъртвам на нейни не негови, които търсиха от телевизията за мнение. те казаха абсолютно същите неща. Не бързай със изводите.
Не са разведени, следователно майката няма право да изведе детето извън страната без изричното разрешение на бащата. Писмено и нотариално заверено.

17439

4

мнение от IP

26.09 2016 в 15:10

Депресията може да не е следродилна, но 35 кг. не е тегло на здрав човек. А пък има и отговорност към малко дете. Родителите нямат право да прилагат своите мании върху децата си.

12554

3

oja

26.09 2016 в 10:06

Трудно понасям нещо без него, но пък познавам семейства, които не ядат и пак имат здрави и умни деца. В случая родителите са на различни мнения, а при тях на едно. Ако детето се развива нормално всичко е ОК

12554

1

oja

26.09 2016 в 09:01

Цялата тази история някак си ми напомня на бившия ми мъж, който и мен се опита да изкара със следродилна депресия дълго след раждането. Щом жената е родила край и след 20 години все ще има следродилна депресия. В описаното не виждам все още нищо сериозно обезпокояващо, освен че явно мъжа и е скъсал нервите и е решила да се махне по-далече.
При това се застрахова "интелигентна и минипулативна". Че ТОЙ я тегли надолу , да вярно е. Колко ми е познато това само.
Е , 10 години по-късно още не съм влязла в лудница, не съм умряла, не съм наранила детето си, имам още прекрасни мъничета и никой друг не се е усъмнил в разсъдака ми.