Българското Тръмп общество подкрепи удара в Сирия

OFFNews 07 април 2017 в 15:05 10627 2

Какво мисли Българското Тръмп общество, което бе основано предимно от хора с леви и проруски възгледи, за въздушните удари в Сирия?

Тази тема е една от най-коментираните в социалните мрежи след рязкото изостряне на отношенията по линията Вашингтон-Москва днес.  

Отговорът дойде от един от основателите на организацията - бившия депутат и автор на книгата "Доктрината Тръмп" Борислав Цеков. 

"Тези, които внезапно се развълнуваха от американския удар в Сирия, защо си разменяха котенца из ФБ онзи ден, когато сирийските власти използваха химическо оръжие??? Защо не разкритикуваха Русия, че допуска подобно варварство от страна на режима на Асад, който контролират? Селективните "вълнения", които премълчават злото щом е от "наш кучи син", а впоследствие заемат високоморализаторска поза на възмущение, защото по принцип мразят Тръмп е доста примитивна запалянковщина. Подкрепям всяка военна намеса на САЩ или Русия, насочена срещу тероризма или срещу терористични действия на държавни режими", написа Цеков в социалната мрежа.

Позицията му е получила както доста харесвания, така и много гневни коментари за това, че изобщо не е сигурно дали в официалните власти в Дамаск имат и дали са използвали химическо оръжие. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови