Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

BTL-4000 Smart and Premium – впечатляващи резултати във физиотерапията

OFFNews 21 февруари 2017 в 10:25 3455 0

Впечатляващите резултати в различни направления на медицината през последните години се дължат на интегрирането на високи технологии в медицинската апаратура и новите алтернативни методи за лечение.

Физиотерапията е една от сферите, в които съвременната медицина бележи най-голям прогрес. Повече отвсякога се поражда огромна нужда от намирането на по-ефективни решения за третиране на редица заболявания на опорно-двигателния апарат и за подобряване на мобилността, издръжливостта и силата на организма.

Защо? Причината са особеностите на начина на живот на съвременния човек и фактори като обездвижване, наднормено тегло и високи нива на стрес, които оказват неблагоприятен ефект върху здравето.

Интересът към новите технологии, разработени с цел дълготрайно и ефикасно лечение и възстановяване на пациентите е огромен както от страна на компаниите, произвеждащи иновативна медицинска апаратура, така и от страна на лекарите. Търсят се решения, които да спомогнат за бързото облекчаване на болките на пациентите и скоростното заздравяване на тъканите.

Сред най-впечатляващите възможности на апаратите от ново поколение са таргетираните терапии. Компаниите, които разработват медицинска апаратура, използват възможностите на съвременните технологии за таргетирано третиране на проблемните зони и създават уреди, които осигуряват ефективни и безболезнени терапии.

БТЛ Индъстрийз е сред компаниите, чиято медицинска апаратура осигурява интелигентни решения в направление физиотерапия. Компанията разработва уреди, използващи електро импулси, магнити и ултразвук. Впечатляващи са резултатите от терапии, провеждани със серията BTL-4000 Smart & Premium: дълготрайно облекчаване на хронични болки, бързо възстановяване от травми, без странични ефекти, без дискомфорт. Серията предоставя възможност за провеждане на всички основни терапии в помощ на физикалната медицина – електротерапия, ултразвук, магнитна терапия и лазерна терапия.

Сред предимствата на апарата са широкият набор от аксесоари и апликатори, с които по най-пълноценен начин се прилагат различните терапии, като по този начин се осигурява комплексно и по-ефективно лечение на голям брой заболявания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews