30 успели млади българи обикалят страната и показват личен пример

ОFFNews 30 август 2016 в 20:21 6247 0

30 млади и креативни българи ще дават своя пример за постиженията си и професионалната си реализация, обединени главно от личния пример за родолюбие, който дават. А именно - как са завършили образованието си в чужбина, но са избрали да се реализират професионално и да продължат своето бъдеще в България.

Техните ликове и лични примери ще красят 30 пана по време на изложба, носеща названието "Образование за успешна кариера", която стартира в столицата през есента. Първата реализация ще бъде на 9-ти септември, по време на деветото издание на кариерния форум „Кариера в България, защо не?“ (ИЕЦ-София), а в началото на октомври ще краси пространството на Градската градина пред Народния театър „Иван Вазов“ (5.10. – 19.10.).

30-те пана изобразяват млади българи, които са завършили водещи учебни заведения по света като Кембридж, Сорбоната, университетът в Твенте, ВУЗ номер едно в Холандия, Лондонското училище по икономика и политически науки и много други, и които са избрали да се върнат в България, за да споделят натрупания опит, като приложат знанията си и нови бизнес модели и решения.

Голяма част от тях са проводници на иновации за нашето общество и заемат лидерски позиции като ПР мениджър на Европейския парламент, собственик на маркетинг агенция, основател на фондация с благородни и социални каузи, основател на международни проекти за млади творци със седалище в България и много други.

След изявите си в София изложбата „Образование за успешна кариера" ще продължи своята обиколка, като вероятно ще посети други локации и градове като Варна, Бургас, Пловдив.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови