Жив си, когато си офлайн (видео)

Деян Спасов 06 март 2015 в 22:20 21609 2

Интересен видеоклип на компанията за мъжка козметика "Синтол" ни доказва, че истинският живот не включва постоянното ползване на смартфони и всякакъв вид технологии.

Понякога мислили ли сте си, че ако захвърлите за момент мобилния си телефон ще се чувствате по-добре? Че ще изпитвате по-голямо удоволствие от живота, ако спрете да използвате постоянно социални мрежи и различни видове приложения?

"Човекът, когото търсите, в момента е зает. Зает в свят, който не трябва да бъде зареден. Свят, в който влизаш без парола. Където си воден от сърцето си, а не от приложение. Където работиш върху мислите си, а не върху снимките си. Това е прекрасен свят, може би трябва да го посетите някой път.

Място, където правиш приятели без покана за приятелство. Където Провеждаш разговори без каквито и да е било лимити. Чуй някой "tweet" (от социалната мрежа Twitter) вместо да го прочетеш! Играй, но не на екран! Място, където времето ти е по-важно отколкото Фейсбук дневника ти (time - timeline). Където живееш живота си, а не просто преминаваш през него набързо. Светът навън е по-красив от този в интернет", се казва във видеоклипа, който включва много красиви кадри.







Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!