Роби Уилямс предложи на Русия да я представя на Евровизия

OFFNews 21 март 2017 в 15:03 6167 3

В шеговито интервю за руския Първи канал британската попзвезда Роби Уилямс предложи да представлява Русия на конкурса Евровизия в Киев. 

"Хайде, Русия, можем да победим!", бяха думите на певеца в руското шоу "Пуст говорят".

За Роби би било трудно да бъде представител на Русия. Москва вече излъчи певицата инвалид Юлия Самойлова за своя номинация на "Еровизия". 27-годишната изпълнителка е още от детска възраст в инвалидна количка. 

Киев увери организаторите на конкурса, че ще допусне всички, които не представляват заплаха за страната. Самойлова обаче е в списъка на хора, подкрепящи сепаратистките републики в Донецка и Луганска област и на такива, които са посещавали Крим след анексирането му от Русия.

Певицата е попаднала в списъка, тъй като е изнасяла концерт на полуострова през лятото на 2015 г. без разрешението на украинските власти.

Иначе Роби има и готова песен, която много би отивала и на конкурса, и на Русия, а именно - Party Like A Russian. Парчето от новия албум е намигване към руския олигархичен начин на живот и купонясване. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15256

2

mendi

21.03 2017 в 16:21

Няма да стане!
След Кънчита Вурст и Украинката, единственият логичен вариант за следващ победител на евровизия е представител на Сирия.
Евровизия не е за песни и таланти а да се показваме колко толерантни и политически коректни сме. Наградите на Планета - пайнер имат по голяма художествена стойност.

11751

1

Big Smile

21.03 2017 в 15:47

А Англия ще я представлява Муслим Магумаев....