Лейди Гага пристигна в България, крие лицето си с шал

Мадлен Шишманова 11 август 2012 в 21:58 3996 3

Лейди Гага пристигна в София. Снимка: БГНЕС
Лейди Гага пристигна в София. Снимка: БГНЕС

Лейди Гага пристигна в България с частния си самолет. Тя закъсня с два часа, а това изнерви феновете, които чакаха звездата на летището, съобщи БГНЕС.

Гага беше скрила лицето си черно- бял шал, от който се виждаха само очите ù. Заради страх от вируси или ексцентричност - не стана ясно.

Емблематичната певица се появи на изхода на ВИП зоната на летище София приветствана от десетки фенове, които като я видяха изпяха заедно песента "Born this Way".

„Не знам нищо за България, но се надявам да науча за страната след срещата с публиката и феновете си”, каза тя минути след като пристигна в София.

Колата тръгна, но след 20-ина метра спря. Гага изскочи отвътре, за да отиде при друга кола и да вземе гримьорката си Тара Савела. След това двете се върнаха обратно и продължиха пътя си към столичен хотел.

Гага пристигна три дни преди концерта си, който ще се състои в зала Арена Армеец на 14 август. От София стартира Европейската част на турнето й.

Сцената за предстоящото шоу ще бъде внушителна. Само подиумът й е с размери 26 х 20 метра.

Там ще бъде издигнат средновековният замък, в който ще се разиграе уникалното шоу. Той ще е висок 5 етажа, изграден от около 1000 поддържащи колони.

Интересен е фактът, че в идеите за дизайна му сериозно участие има самата Лейди Гага. Средновековният замък ще има платформи, балкони, стълби, като стените му по време на шоуто ще пулсират в ритъма на музиката. и.

Заради засилените мерки за сигурност за концерта на 14  август "София Мюзик Ентърпрайсис" призовава всички закупили билети за шоуто в "Арена Армеец" да се насочат по-рано към залата в деня на събитието. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!