Две мацки съветват как да направим якото парти

Щуро или стилно?

ОFFNews 06 февруари 2017 в 15:25 8380 2

Празниците минаха преди повече от месец и вече май ни омръзна да си седим вкъщи и да гледаме филми. Ако и ти усещаш, че е време за купон, ти предлагаме няколко много практични съвета как да си организираш такъв. За целта се допитахме до две експертки по забавленията, които определено имат какво да кажат по въпроса. Но първо – запознай се със Стилната и с Щурата. Тези две девойки могат да изглеждат крехки и млади, но за годините си имат завиден опит в участието и организирането на стотици запомнящи се партита. Ако ти изглеждат познати – или е защото си ги срещал на някое яко парти, или защото в момента се подвизават по телевизията и те приканват да избереш една от тях, за да стане ясен отговорът на въпроса, който си задаваме тези дни. А самият въпрос, естествено е „Коя ще изпие бирата?“.

Ето и техните съвети, които ще те превърнат в парти специалист:

Как да организираме съвършеното парти?

Стилната

Стилната: Избери някой от обожателите си и го накарай да направи фейсбук група, да напазарува това онова, да украси апартамента ти, да напълни хладилника с Ариана и да приготви ордьоври.

Щурата: Спусни от прозореца си транспарант, на който пише „Правя парти довечера“, после тръгни по улицата и покани всеки, който има странна шапка или е със зелено палто. Или просто намери чуждо парти и го открадни.

Кой е най-важният елемент, за да стане партито страхотно?

Стилната: Аз… Шегувам се. Всъщност, не се шегувам. Ако искаш партито ти да е разкошно, просто ме покани. Само имай предвид, че мразя топла бира. Това е точно обратното на стилно.

Щурата

Щурата: Най-важно е да не се притесняваш, ако нещата излязат извън контрол. Например, ако вместо 40 човека дойдат 150. Важното е да има достатъчно големи колони, за да могат всички да чуват музиката.

По какво се разбира, че едно парти е много добро?

Стилната: Едно парти е добро, ако после месеци наред хората говорят за него.

Щурата: По това дали съм там. Тогава, дори и партито да е скучно, в някакъв момент ще стане щуро.
Сега, след като научихме тези безценни съвети, не ни остава нищо друго освен да си организираме един голям и шумен купон. Може да се ориентираш къде е по транспаранта, спуснат от прозореца. И не забравяй да носиш бира. Все пак, какъв купон ще е без една студена Ариана?

Ако тези две дами са предизвикали любопитството ти, има още от тях на ariana.bg

Рекламна публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови