Динко на границата: "Не ма барай, бе, щот щи счупя ръката" (видео)

OFFNews 29 септември 2016 в 19:51 39292 13

Планът на родната знаменитост Динко от Ямбол да отиде да наплюе в лицето Миленко, който се снима как чупи паметната плоча на загиналите български войни на Каймакчалан, се провали още в зародиш.

Ловецът на мигранти бе спрян още на границата от македонски граничари. Динко е заснел "събеседването" с униформените с мобилния си телефон.

На записа се вижда как македонците му нареждат да изтрие снимките и видеото. Обясняват му, че няма право да ги снима, а нашият "герой" се държи доста грубо както се вижда на видеото.

"Защо сега не ме пускате в Македония?!", пита Динко, а граничарите му показват документ.

Явно един от граничарите побутва Динко (не се вижда на записа), но след това българинът казва:

"Не ма барай, бе, щот щи счупя ръката".

След това пита македонските граничарите дали са мъже и не искат ли да отидат настрани да се бият с него.

  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7506

14

Кенефистан форевер!

Няма спасение за тази нация...

20696

13

Новак

30.09 2016 в 05:21

Умен, напълно съм съгласен с теб. Моделът "прост тарикат" се налага отгоре и вече жъне успехи.
Да си прост вече се приема не само за нормално, но даже и като предимство. Боко показа, че този модел на поведение е печеливш.
Цялата тази истерия е много показателна - един клоун-патриотар от Вардарско прави някаква дивотия и събратята му от другата страна на Струма откликват на простотията с простотия.
Но тон за песен даде нашият "елит" с една , според мен, абсолютно популистка и непрофесионална реакция. Предполагам, че има някакъв протокол и съгласие от една държава за поставяне на паметник от друга държава на нейна територия. Аз не видях в цялата дандания наш официален представител да покаже такова решение. В типичен стил Боко хвърли тежки обвинения без покритие и млъкна, но отприщи лавината от простотия.
Едва ли е нормално някой да реши да поставя паметници на чужда територия без разрешение. Ние как бихме реагирали ако сърби сложат паметна плоча на техни войници при Сливница или турски военни направят паметник на Шипка? Би трябвало с необходимата санкция и при спазване на някакъв ред това да е възможно и прието нормално. Американците направиха паметник на техни войници бомбардирали София - искрено се надявам, че това не е било самоволно. Е, никой не отиде с чук да разбива паметника (за наша чест) , но силно се съмнявам дали ще бъде така евентуално на Шипка.

12006

11

Lyubomir Zahov

29.09 2016 в 23:54

@neroni Ти си боклука и помияра к'во против имаш македонците бе, дегенерат скапан!

12006

10

Lyubomir Zahov

29.09 2016 в 23:53

@neroni Всеки може да се смята за какъвто иска бе, лайно недоклатено.

5630

9

deyan_h

29.09 2016 в 23:04

Ахъм....Някой да е играл бридж????

Въпросът е #Кой игра импас с Динко? Гыгы congrat's

63994

6

Red or Dead

29.09 2016 в 20:46

““““.....Динко Президент!.......“““““

ХАХАХАХААА....Като видях снимката и заглавието и ми мина ТОЧНО същата мисъл....Динко, новият Хан Аспарух на 21 век.....

И като гледам “умните..красивите“.....как се надъхват в другите теми за трайкА кувейтска.....Божеее...колко мъка има по този свят......

Айде сегинка на чукна малко ЧЕРВЕНИ декадки.....гледам, че Йнчев вече е почнал да ми трие съвсем безобидни коментари....не виждам смисъл да си губя времето да пиша....минавам в режим....миносочук на Е'БАЧИ....а виж за за...'чесън', ще го карам по-избирателно, стара кримка е все пак......пък и жена му е от.....“наште“....:)))))