Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат заради "непреодолими различия"

OFFNews 21 септември 2016 в 07:26 15415 3

Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат заради

Американската актриса Анджелина Джоли поиска развод от Брад Пит, две години след като сключиха брак и 12 години след като заживяха заедно. Адвокатът на Джоли разпространи изявление, че клиентката му е поискала бракът ѝ с Брад Пит да бъде прекратен.

"Решението е взето в интерес на семейството. Тя няма да коментира и моли семейството ѝ да бъде оставено на спокойствие", заяви адвокат Робърт Офър.

Актрисата е поискала шестте им деца да останат при нея, а Брад Пит да има право на посещения, твърди сайтът TMZ.

Джоли е посочила като причина непреодолими различия. Според документите, подадени в съда, Анджелина няма претенции за съпружеска издръжка. Според информация в различни медии Джоли смятала, че Пит не се справя с родителските си задължения. Тя иска от съда да ѝ предостави пълно попечителство над шестте деца, като Брад Пит ще може да ги посещава. 

Двамата са заедно от 2005 година и отглеждат шест деца, от които три осиновени - 13- годишния Мадокс от Камбоджа, 10-годишния Пакс от Виетнам и 9-годишната Захара от Етиопия, и три биологични - 8-годишната Шайло и 6-годишните близнаци Вивиан и Нокс.

Часове след като информацията за развода на двете холивудски звезди се появи на бял свят, Брад Пит заяви, че е "много разстроен". 

"Много съм разстроен, но това, което сега е по-важното са децата ни. Моля медиите да не ги безпокоят", казал актьорът пред Daily Mail. 

Според други медии причината за развода е френската актриса Марион Котияр, която е спрягана да любовница на американския актьор. Тя отрече да има връзка с Брад и още по-малко да е отговорна за раздялата им. 41-годишната французойка признава, че е "абсолютно съкрушена" от обвиненията, които пресата хвърля върху нея относно краха на брака между Джоли и Пит и заявява, че е щастливо обвързана с колегата си Гийом Кане от 2007 година насам.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови