Ядосаната Хилари шамаросвала президента Бил

OFFNews 06 октомври 2015 в 08:20 4490 5

Снимка БГНЕС - архив

Хилари Клинтън удряла шамари на съпруга си Бил, тя го замеряла с твърди предмети и по времето, докато бил президент. Това твърди в новата си книга Роджър Стоун, политически консултант и писател.

"Войната на Клинтънови срещу жените" излиза на 13 октомври. "Хилари биеше Бил, хвърляше по него твърди предмети, налагаше го до кръв", пише Стоун, позовавайки се на сведения на шефа на спецслужбите в Белия дом, охранявали семейство Клинтън от 1993-2001 година.

Книгата включва и други пикантни епизоди, като например кавгата между съпрузите Клинтън, породена от фикс-идеята на Хилари да поеме вицепрезидентския пост през 1993 г., или пък вечерта, в която, докато тя е при болния си баща, Бил посреща в президентските си покои Барбара Стрейзанд, за която се говори, че му е била любовница, съобщи БГНЕС.

Роджър Стоун в миналото е бил пиар на републикански политици, включително на настоящия кандидат-президент Доналд Тръмп. Известен е със скандалните си книги, като следващата ще се нарича "Джеб и престъпното семейство Буш". В нея се разкриват пикантни факти за клана Буш.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови